Πήλιο: Γερμανίδα τουρίστρια βρέθηκε νεκρή με σφαίρα στην πλάτη

Πήλιο: Γερμανίδα τουρίστρια βρέθηκε νεκρή με σφαίρα στην πλάτη

Οι αρχές ερευνούν ένα μυστηριώδες περιστατικό που συνέβη στο Νότιο Πήλιο και αφορά τον θάνατο μιας μεσήλικης τουρίστριας από τη Γερμανία. Ο θάνατος της τουρίστριας απασχολεί εδώ και λίγες μέρες τις αρχές, ενώ οι έρευνες βρίσκονται στο αρχικό στάδιο.

Οι αρχές δεν έχουν αποκαλύψει πληροφορίες αναφορικά με το γεγονός, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν στην εφημερίδα “Μαγνησία”, η τουρίστρια εντοπίστηκε νεκρή σε παραλία της περιοχής πριν από περίπου 11 ημέρες. Αρχικά, ο θάνατος της αποδόθηκε σε παθολογικά αίτια.

Η νεκροψία που διενεργήθηκε από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, έδειξε πως η γυναίκα είχε δεχτεί πυροβολισμό στην πλάτη με μικρού διαμετρήματος σφαίρα (22 mm).

Ο θάνατος αυτός προκάλεσε την άμεση κινητοποίηση της Αστυνομίας, που εξετάζει πιθανή ανθρωποκτονία. Ερευνητές αναζητούν το όπλο και επιχειρούν να ανακαλύψουν τα ακριβή αίτια του θανάτου, προσπαθώντας να διαπιστώσουν αν πρόκειται για ατύχημα ή για ανθρωποκτονία.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών, πραγματοποιήθηκαν συντονισμένες έρευνες της Αστυνομίας σε διάφορες τοποθεσίες, αναζητώντας το περίστροφο διαμέτρου 22 mm. Αν και δεν εντοπίστηκε το εν λόγω όπλο, πραγματοποιήθηκε μια σύλληψη για παράνομη κατοχή όπλου, του οποίου η άδεια είχε λήξει και για κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικών.

Exit mobile version