Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο βρήκαν ότι ο «τραυματισμένος σε τροχαίο» τελικά είχε μια σφαίρα στο κεφάλι

Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο βρήκαν ότι ο «τραυματισμένος σε τροχαίο» τελικά είχε μια σφαίρα στο κεφάλι

Μια ασυνήθιστη υπόθεση τραυματισμού ενός 29χρονου νέου, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου στο Ηράκλειο, απασχολεί τις τοπικές Αρχές.

Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν αστυνομικοί του τμήματος Τροχαίας Μοιρών κλήθηκαν σε ένα τροχαίο που συνέβη στο πρώτο χιλιόμετρο του άξονα Μοιρών – Ηρακλείου. Εκεί βρέθηκε ο νεαρός άνδρας χωρίς τις αισθήσεις του, με τραύμα στο κεφάλι, μέσα στο αυτοκίνητό του που είχε βγει εκτός δρόμου.

Ο 29χρονος διακομίστηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας ως θύμα τροχαίου, ωστόσο, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο. Εκεί, η αξονική τομογραφία έδειξε ότι ο τραυματισμός στο κεφάλι του οφείλεται σε βολίδα πιστολιού που βρέθηκε σφηνωμένη στο κρανίο του.

Η αστυνομία ενημερώθηκε άμεσα για την εξέλιξη και μετέφερε το αυτοκίνητο του νεαρού στο αστυνομικό τμήμα των Μοιρών, όπου διεξήχθη λεπτομερής έρευνα. Στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου βρέθηκε ένα περίεργο, σχεδόν ακατάληπτο σημείωμα, που φαίνεται να αναφέρεται σε αυτοκτονία, όμως, ούτε όπλο ούτε κάποιο άλλο ενδεικτικό στοιχείο βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο ή στην περιοχή του τροχαίου.

Από την Ελληνική Αστυνομία εξετάζονται δύο πιθανά σενάρια: το ενδεχόμενο ο νεαρός να πυροβολήθηκε σκόπιμα από κάποιον, ή να χτυπήθηκε τυχαία από άσκοπο πυροβολισμό. Οι συγγενείς του νέου πάντως αποκλείουν το ενδεχόμενο αυτοκτονίας και δηλώνουν ότι δεν είχε στην κατοχή του όπλο.

Exit mobile version