Μεγάλη ταλαιπωρία για δεκάδες πολίτες στο Κτηματολόγιο Αθηνών – Ουρές από τα ξημερώματα

Μεγάλη ταλαιπωρία για δεκάδες πολίτες στο Κτηματολόγιο Αθηνών - Ουρές από τα ξημερώματα

Μεγάλες ουρές και πολύωρη αναμονή δημιουργήθηκαν χθες, Πέμπτη (03/08), έξω από το Κτηματολόγιο Αθηνών, στην οδό Αριστοτέλους, καθώς δεκάδες πολίτες έσπευσαν στο σημείο από τις πρώτες πρωινές ώρες, προκειμένου να εξυπηρετηθούν.

Παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε στο 2023, υπάρχουν ακόμη πολλές υπηρεσίες που δεν έχουν ψηφιοποιηθεί, με αποτέλεσμα οι πολίτες να αναγκάζονται να εγγράφονται σε λίστες προτεραιότητας και να περιμένουν στην ουρά ακόμη και 10 ώρες.

Ήδη από νωρίς το πρωί της Πέμπτης, η λίστα αναμονής καταμετρούσε 55 άτομα, με τους πολίτες να ανησυχούν για το αν θα προλάβουν να εκτελέσουν τις διάφορες δουλειές τους. Μάλιστα, σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που βρίσκονταν στο σημείο, υπήρξαν ακόμη και πολίτες που διανυκτέρευσαν έξω από το κτίριο της υπηρεσίας για να εξασφαλίσουν την ένταξη στις εξυπηρετήσεις της ημέρας.

Όπως καταγγέλλουν οι πολίτες, αυτή η κατάσταση δεν είναι μεμονωμένη, αλλά αποτελεί καθημερινό φαινόμενο, κάτι που θέτει σοβαρά ερωτηματικά για τον τρόπο λειτουργίας των υπηρεσιών και τις προσπάθειες ψηφιοποίησης που εξακολουθούν να είναι ανεπαρκείς.

Exit mobile version