ΣΥΡΙΖΑ: Υποψήφιος για τον δήμο της Αθήνας ο Ζαχαριάδης μετά από μονομαχία με τον Φίλη (17-15)

ΣΥΡΙΖΑ: Υποψήφιος για τον δήμο της Αθήνας ο Ζαχαριάδης μετά από μονομαχία με τον Φίλη (17-15)

Στην Περιφερειακή Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία για την εκλογή υποψηφίου Δημάρχου Αθηναίων, με τον Κώστα Ζαχαριάδη να επικρατεί του Νίκου Φίλη με πολύ μικρή διαφορά 17-15 ψήφων. Σημειώνεται πως τα υπόλοιπα μέλη της Περιφερειακής Γραμματείας ψήφισαν λευκό. Όλα τα μέλη της ΠΓ έχουν τονίσει πως θα υποστηρίξουν την υποψηφιότητα του Ζαχαριάδη με κάθε τρόπο.

Πριν από την παραπάνω απόφαση, σημειώθηκε ένταση, όταν ο Νίκος Φίλης κατηγόρησε τον Σωκράτη Φάμελλο ότι παρενέβη σε συνέντευξή του, με προσβλητικές αναφορές κατά υποψηφιοτήτων της κομματικής γραφειοκρατίας. Ο πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος χαρακτήρισε αυτή την επίθεση προσβολή και κάλεσε τα μέλη της ΠΓ να τον στηρίξουν.

Η πρώτη ψηφοφορία που έγινε στην ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ ήταν για να αποφασιστεί αν το κόμμα θα υποστηρίξει τον πρώην διεθνή μπασκετμπολίστα Νίκο Παππά για υποψήφιο για το Δήμο Αθηναίων. Στην ψηφοφορία 24 μέλη της ΠΓ ψήφισαν να μην υποστηριχθεί ο Νίκος Παππάς και 15 να στηριχθεί ως υποψήφιος του κόμματος.

Έτσι, ο Νίκος Παππάς δεν συμμετείχε στην τελική ψηφοφορία, όπου συμμετείχαν η Όλγα Μπαλαούρα και ο Πέτρος Φιλίππου, αλλά δεν έλαβαν ψήφο.

Exit mobile version