Άρης Αραράτ 1 – 0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και πρόκριση για τον Γ’ προκριματικό γύρο του UEFA Europa Conference League.  

Άρης Αραράτ 1 - 0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και πρόκριση για τον Γ' προκριματικό γύρο του UEFA Europa Conference League.  

Ο Άρης πήρε την πρόκριση για τον Γ’ προκριματικό γύρο του UEFA Europa Conference League, μετά από μια δυνατή αναμέτρηση με την Αραράτ-Αρμενία που κατέληξε με σκορ 1-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Η μοναδική γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Φαμπιάνο Λέισμαν με κεφαλιά στο 80ο λεπτό, διαμορφώνοντας το συνολικό σκορ 2-1 υπέρ της ελληνικής ομάδας.

Η ομάδα του Απόστολου Τερζή δεν εντυπωσίασε με την απόδοσή της, αλλά κατάφερε να επιβληθεί τελικά και να πάρει το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει τη Ντινάμο Κιέβου. Οι Αρμένιοι πάλεψαν σθεναρά και είχαν τις δικές τους ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Παρότι ο Άρης δεν παρουσίασε ιδιαίτερα εντυπωσιακό παιχνίδι, το γκολ του Φαμπιάνο Λέισμαν αποδείχτηκε κρίσιμο για την ομάδα. Με κεφαλιά μετά από σέντρα του Λουίς Πάλμα στο 80ο λεπτό, ο Βραζιλιάνος επιθετικός έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, χαρίζοντας την πρόκριση στον Άρη με 1-0.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα αντιμετωπίσει την Ντινάμο Κιέβου στον επόμενο γύρο, και θα πρέπει να επιδείξει αποτελεσματικότητα και η συγκέντρωση για να πετύχει θετικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:  
ΑΡΗΣ (Απόστολος Τερζής):Κουέστα, Εμπακατά, Φαμπιάνο, Οντουμπάτζο, Φεράρι Τζούρασεκ (61′ Ζαν Ζουλ), Νταρίντα, Ρουπ (61′ Πάβιτσιτς), Μενέντεζ (46′ Σαβέριο), Πάλμα (89′ Ματαρίτα), Μορόν (86′ Χριστοδουλόπουλος). 
ΑΡΑΡΑΤ (Βαρντάν Μινασιάν): Ερμάκοβ, Αλεμάο (87′ Χακομπιάν), Μπουένο, Σέιντ, Γκριγκοριάν (72′ Τερτεριάν), Μουραντιάν, Καστανέιρα (65′ Τέρα),

Exit mobile version