Πρόκριση του ΠΑΟΚ στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League με νίκη 1 – 4 απέναντι στην Μπεϊτάρ 

Πρόκριση του ΠΑΟΚ στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League με νίκη 1 - 4 απέναντι στην Μπεϊτάρ 

Με μια εξαιρετική εμφάνιση, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να εξασφαλίσει την πρόκρισή του στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League, μετά τη νίκη του επί της Μπεϊτάρ με σκορ 1-4 στα Ιεροσόλυμα.

Παρά τη δυσκολία που αντιμετώπισε ομάδα του να παίξει με 10 παίκτες από το 41ο λεπτό λόγω της αποβολής του Ντόουγκλας Αουγκούστο, ο «Δικέφαλος» κατάφερε να επικρατήσει των Ισραηλινών με σκορ 1-4. Τα γκολ του ΠΑΟΚ πέτυχαν οι Εντι Γκότλιβ (αυτογκόλ), Μπράντον Τόμας, Φρέντ Φράιντεϊ (αυτογκόλ) και Γιάννης Κωστασταντέλιας. Η Μπεϊτάρ μείωσε προσωρινά με γκολ του Φράιντεϊ.

Με αυτή την επικράτηση, ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει την Χάιντουκ. Τα παιχνίδια έχουν προγραμματιστεί για τις 10 και 17 Αυγούστου, με το πρώτο να διεξάγεται στο Σπλιτ και το δεύτερο στη Θεσσαλονίκη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΜΠΕΪΤΑΡ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ (Γιόσι Αμπουκασίς): Σίλβα, Μπίτον, Ντγκάνι, Κρίαφ, Γκότλιβ (45’+ Μίχα), Μορόζοφ, Ασκενάζι (56’ λ.τρ. Τομάς), Αζάρια (90’Αζάρια), Γιόνα (46’ Νικουλάεσκου), Φράιντεϊ, Σούα.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης (46’ Κουλιεράκης), Εκόνγκ, Μπάμπα, Σβαμπ, Αουγκούστο, Ζίβκοβιτς (76’ Κωνσταντέλιας), Νάρεϊ, Τάισον (44’ Τσιγγάρας), Τόμας (61’ Σαμάτα).

Exit mobile version