Γαλλία : Έκρηξη σε πολυκατοικία στο Παρίσι – Πέντε τραυματίες

Γαλλία : Έκρηξη σε πολυκατοικία στο Παρίσι - Πέντε τραυματίες

Πέντε άτομα τραυματίστηκαν από μια έκρηξη που σημειώθηκε χθες, 5.6.2023, σε ένα κτίριο στο βόρειο Παρίσι, σύμφωνα με ανακοίνωση της πυροσβεστικής και της αστυνομίας της πόλης.

Η έκρηξη συνέβη περίπου στις 14:30 τοπική ώρα, σε μια πολυκατοικία στο 18ο Διαμέρισμα του Παρισιού, με αποτέλεσμα η πρόσοψη του κτιρίου να καταρρεύσει εν μέρει, όπως ανέφερε η πυροσβεστική. Ένας δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου παρατήρησε μια μεγάλη τρύπα στον τρίτο όροφο του κτιρίου.

Από τους πέντε τραυματίες, ένα άτομο νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, αλλά η ζωή του δεν κινδυνεύει, όπως ανακοίνωσαν οι αρχές.

Μέχρι στιγμής, τα αίτια της έκρηξης δεν έχουν διευκρινιστεί.

Σε σχετική είδηση, έχει αναφερθεί πως ο δήμαρχος του 18ου Διαμερίσματος, Ερίκ Λεζουάντρ, δήλωσε ότι γίνονται προσπάθειες για τη μετεγκατάσταση όλων των κατοίκων του κτιρίου στην περιοχή.

Προηγουμένως, στις 21 Ιουνίου, είχε σημειωθεί μια άλλη έκρηξη στην οδό Σεν Ζακ του Παρισιού, όπου βρισκόταν μια σχολή μόδας. Η έκρηξη είχε ως αποτέλεσμα την πυρκαγιά και τον θάνατο τριών ανθρώπων, ενώ πολλοί τραυματίστηκαν.

Exit mobile version