Ιταλία: Νεκρή η πρόεδρος του εκδοτικού οίκου του Harry Potter Αμάλφι σε ναυτικό ατύχημα

Η Adrienne Vaughan, η 45χρονη πρόεδρος του αμερικανικού παραρτήματος του εκδοτικού οίκου Bloomsbury, περισσότερου γνωστού για την έκδοση των βιβλίων «Harry Potter» σκοτώθηκε μπροστά στα μάτια του συζύγου και των παιδιών της μετά από σύγκρουση ενός ταχύπλοου και ενός ιστιοφόρου στην ακτή Αμάλφι της Ιταλίας.

Ένα θλιβερό γεγονός συνέβη στις ιταλικές στην, όταν η 45χρονη Adrienne Vaughan, πρόεδρος του αμερικανικού παραρτήματος του εκδοτικού οίκου Bloomsbury, έχασε τη ζωή της μετά από τραγική σύγκρουση μεταξύ ενός ταχύπλοου και ενός ιστιοφόρου στην περιοχή. Η ατυχής Vaughan βρισκόταν σε διακοπές μαζί με τον σύζυγό της και τα δύο παιδιά της κατά τη διάρκεια του δυστυχή συμβάντος την Πέμπτη.

Η οικογένεια, που κατάγεται από τη Νέα Υόρκη, είχε νοικιάσει ένα ταχύπλοο σκάφος 9 μέτρων στο χωριό Νεράνο, κοντά στη Νάπολη, όταν συνέβη η τραγική σύγκρουση με ένα ιστιοφόρο 45 μέτρων, γνωστό με το όνομα “Tortuga”. Στο δεύτερο σκάφος επέβαιναν περίπου 85 άτομα που γιόρταζαν έναν γάμο, ανάμεσά τους Αμερικανοί και Γερμανοί, σύμφωνα με την αναφορά του CNN.

Δυστυχώς, η Vaughan φέρεται να έπεσε στη θάλασσα κατά την σύγκρουση και υπέστη θανάσιμα τραύματα από την προπέλα του ιστιοφόρου, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της. Το δυστύχημα συνέβη μπροστά στα μάτια του συζύγου της και των παιδιών της.

Exit mobile version