Νίκος Παππάς: «Ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν είναι τόσο άσχετος, στέλνει μήνυμα ανομίας στα εργασιακά»

Νίκος Παππάς: «Ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν είναι τόσο άσχετος, στέλνει μήνυμα ανομίας στα εργασιακά»

«Ζητάμε μία σαφή εντολή. Χρειαζόμαστε μια αναμέτρηση με τη Νέα Δημοκρατία του κ. Μητσοτάκη. Οτιδήποτε άλλο είναι απλά ένας χαρακτηρισμός και μια ανάλυση την οποία πρέπει να αποφύγουμε», δήλωσε ο Νίκος Παππάς κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο Πρώτο Πρόγραμμα.

Ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε ότι “για να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά τη Νέα Δημοκρατία του κ. Μητσοτάκη, πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις από την αριστερά μέχρι το κέντρο. Είναι απλή και αμείλικτη η πολιτική στρατηγική”.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στον Best TV Μεσσηνίας, ο κ. Παππάς μίλησε για το ΣΥΡΙΖΑ και επεσήμανε πως “από τις θέσεις μας, τις αριστερές, προοδευτικές και δημοκρατικές, πρέπει να πείσουμε ξανά τμήματα της μεσαίας τάξης, αλλά και κεντροαριστερών και προοδευτικών ψηφοφόρων ότι το προοδευτικό μας πρόγραμμα είναι το καλύτερο για την Ελλάδα”. Επεσήμανε επίσης ότι “η διαδικασία επιλογής ηγεσίας στο κόμμα της επίσημης αντιπολίτευσης είναι μία διαδικασία που αφορά την κοινωνία. Δεν αφορά απλά τα εσωκομματικά ζητήματα”.

Κάνοντας κριτική στην κυβέρνηση και στον υπουργό Εργασίας ‘Αδωνι Γεωργιάδη, δήλωσε (στο Πρώτο Πρόγραμμα): “Από το 1932, προβλέπεται ότι δεν μπορείς να εργάζεσαι για δύο εργοδότες πέραν του προβλεπόμενου ωραρίου”, προσθέτοντας: “Δεν ξέρω τι σκοπό έχει ο κ. Γεωργιάδης όταν λέει αυτά τα πράγματα, εκτός από το να δώσει μια ακόμα ιδεολογική μάχη και να δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα κατάρρευσης των προβλεπόμενων κανόνων. Με βάση την κατάργηση του Συμβουλίου της Εργασίας, είναι πιο δυνατή η διάχυση της ανομίας σχετικά με τις εργασιακές σχέσεις”. “Δεν νομίζω ότι είναι ανίδεος και δεν γνωρίζει την ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία. Απλώς δίνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα, όπως είχε κάνει και ο κ. Μητσοτάκης σε εκείνη την περίφημη συνάντησή του με ξενοδόχους στη Ρόδο, λέγοντας ότι θα έρθει ως οδοστρωτήρας του κλίματος των ελέγχων και της ελάχιστης τήρησης των κανόνων για τα εργασιακά δικαιώματα”.

Exit mobile version