Αυστραλία: Πέντε αγόρια και ο πατέρας τους εγκλωβίστηκαν και πέθαναν στο φλεγόμενο σπίτι τους – Γλίτωσε μόνο η μητέρα

Αυστραλία: Πέντε αγόρια και ο πατέρας τους εγκλωβίστηκαν και πέθαναν στο φλεγόμενο σπίτι τους - Γλίτωσε μόνο η μητέρα

Πέντε αγόρια και ο πατέρας τους έχασαν τη ζωή τους σε μια φοβερή πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίς χθες το πρωί σε μια κατοικία στην πολιτεία Κουίνσλαντ της Αυστραλίας, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας.

Η μητέρα των αγοριών ευτυχώς διασώθηκε και ξέφυγε από τη φλόγες στο Ράσελ Άιλαντ, μια μικρή κοινότητα περίπου 60 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του Μπρίσμπεϊν, όπως δήλωσε ο αξιωματούχος της αστυνομίας, Ματ Κέλι.

“Η γυναίκα βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε έντονη συναισθηματική κατάσταση”, ανέφερε ο Κέλι σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους στη γειτονική πόλη Ρέντλαντ Μπέι, προσθέτοντας πως “η γυναίκα έχασε ολόκληρη την οικογένειά της”.

Η πυροσβεστική υπηρεσία της Κουίνσλαντ ανακοίνωσε πως η κατοικία έχει καταρρεύσει εξαιτίας της φωτιάς, μερικές γειτονικές κατοικίες έχουν υποστεί ζημιές και εννέα άνθρωποι τραυματίστηκαν, εκ των οποίων τρεις μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπως αναφέρει η Υπηρεσία Ασθενοφόρων της περιοχής. Τουλάχιστον 20 πυροσβέστες επιδίδονται στην κατάσβεση της πυρκαγιάς, σύμφωνα με το αυστραλιανό δίκτυο ABC.

Οι αρχές διενεργούν έρευνες για να διαπιστωθούν τα αίτια της πυρκαγιάς, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν υπάρχουν ενδείξεις για εμπρηστική ενέργεια, ανέφερε η αστυνομία.

Exit mobile version