Γαύδος: 11χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων από ΕΚΑΒ και Λιμενικό

Γαύδος: 11χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων από ΕΚΑΒ και Λιμενικό

Συναγερμός σήμανε χθες στις αρχές, καθώς ένα 11χρονο παιδί που βρισκόταν στη Γαύδο, χρειάστηκε άμεση μεταφορά στο νοσοκομείο Χανίων λόγω έντονων πόνων στην κοιλιά.

Το παιδί, που βρισκόταν στη Γαύδο για διακοπές με τους γονείς του, είχε πρόβλημα υγείας που απαιτούσε άμεση ιατρική περίθαλψη. Ο γιατρός του Κέντρου Υγείας της περιοχής αποφάσισε τη μεταφορά του στο νοσοκομείο Χανίων για περαιτέρω εξετάσεις και αγωγή.

Αμέσως ενημερώθηκε το Λιμενικό Σώμα, και με την συντονισμένη δράση του κέντρου επιχειρήσεων, το αγόρι μεταφέρθηκε με το σκάφος «Θεόφιλος» από το λιμάνι της Γαύδου στο λιμάνι της Χώρας Σφακίων. Από εκεί, διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Χανίων για την απαραίτητη ιατρική περίθαλψη.

Από το Λιμενικό Σώμα εκδόθηκε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρεται:

«Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε η παρακάτω διακομιδή ασθενούς ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

-11χρονου αλλοδαπού, από τον λιμένα ν. Γαύδο στον λιμένα Χώρας Σφακίων, με το Ε/Γ – Τ/Ρ σκάφος «ΘΕΟΦΙΛΟΣ» Ν.Χ. 627

Από τα Σφακιά το μικρό παιδί μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Χανίων, έχοντας έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα».

Exit mobile version