Χαλκιδική: Ξυλοδαρμός ηλικιωμένου ζευγαριού από υπεύθυνο beach bar – Στο νοσοκομείο 74χρονος

Χαλκιδική: Ξυλοδαρμός ηλικιωμένου ζευγαριού από υπεύθυνο beach bar - Στο νοσοκομείο 74χρονος

Σοκ και αίσθηση αγανάκτησης προκαλούν οι καταγγελίες ενός ηλικιωμένου ζευγαριού, 74 και 70 ετών, το οποίο υποστήριξε πως υπεύθυνοι ενός beach bar στην παραλία Κασταμονίτη στη Χαλκιδική τους απαγόρευσαν να κάνουν μπάνιο. Η 70χρονη γυναίκα ανέφερε ότι ο υπεύθυνος του beach bar προχώρησε σε βρισιές και ακόμα και σε φραστική και σωματική επίθεση εναντίον τους. Το γεγονός σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο το πρωί, όταν το ζευγάρι βρισκόταν σε δημόσιο μέρος περίπου δύο μέτρα μακριά από τις ξαπλώστρες του beach bar.

Η 70χρονη γυναίκα, που έχει υποστεί χειρουργική επέμβαση στον εγκέφαλο, δήλωσε πως ο υπεύθυνος του καταστήματος άρχισε να τους επιτιμά και να τους απαγορεύει να κάνουν μπάνιο, παρά το γεγονός πως βρίσκονταν σε δημόσιο χώρο και σε απόσταση από τις εγκαταστάσεις του. Οι φραστικές επιθέσεις από τον υπεύθυνο του beach bar έφτασαν σε απειλές ότι θα τους πνίξει και θα τους πετάξει, κάνοντας χρήση και προσβλητικών χαρακτηρισμών.

Η ίδια κατήγγειλε πως ενώ προσπαθούσε να υπερασπιστεί τον σύζυγό της, δέχτηκε μια μπουνιά σε προσωπικό σημείο που είχε εγχειριστεί και έπεσε στην άμμο. Αναφέρει πως έπειτα από αυτό, ο υπεύθυνος συνέχισε με τη βίαιη συμπεριφορά του, σκίζοντας τη μπλούζα του 74χρονου και ασκώντας σωματική κακοποίηση στον ηλικιωμένο.

Ο 74χρονος, που προσέφερε αντίσταση, προσβλήθηκε στο γόνατο και απαιτήθηκε η μεταφορά του σε νοσοκομείο για να διαπιστωθεί η έκταση των τραυμάτων του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι πόνοι από την επίθεση ήταν τόσο έντονοι που απαιτήθηκε χειρουργική επέμβαση στο γόνατο.

Exit mobile version