Ανησυχία για νέα επεισόδια στον αποψινό αγώνα Παναθηναϊκός – Μαρσέιγ

Ανησυχία για νέα επεισόδια στον αποψινό αγώνα Παναθηναϊκός - Μαρσέιγ

Ενώ η τραγική απώλεια του φίλου της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή εξακολουθεί να σοκάρει την κοινή γνώμη, η αστυνομία είναι σε επιφυλακή ενόψει του σημερινού αγώνα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Μαρσέιγ στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης». Οι αρχές έχουν ειδοποιηθεί για πιθανές επεισόδια, καθώς υπάρχουν αναφορές περί συνεργασίας μεταξύ Κροατών χούλιγκαν και οπαδών του Παναθηναϊκού. Ακόμη, ένα βίντεο που κυκλοφόρησε δείχνει την ενίσχυση αυτών των αναφορών, με τη φράση “έτσι γ… η λεωφόρος” να ακούγεται σε αυτό. Υπάρχει επίσης φήμη πως οπαδοί της Μαρσέιγ έχουν ήδη φτάσει στην Αθήνα, παρά την απαγόρευση μετακίνησης που επιβλήθηκε από την UEFA.

Ενόψει της κρίσιμης φύσης του αγώνα, η UEFA έχει αναλάβει ειδικά μέτρα ασφαλείας. Εκτός από τον συνήθη παρατηρητή που αποστέλλει, θα στείλει δύο επιπλέον παρατηρητές στο γήπεδο.

Οι δηλώσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη χθεσινή (8/8) συνέντευξη τύπου έχουν προκαλέσει εντύπωση. Ανέφερε: “Έπρεπε αυτές οι δύο ημέρες θα έπρεπε να ήταν όμορφες μέρες για την Αθήνα, με τις δύο ομάδες να παλεύουν για την πρόκριση στα προκριματικά του Champions League. Δυστυχώς, όμως, η ατμόσφαιρα έχει σκιαστεί από τα επεισόδια και τον θάνατο ενός νεαρού παιδιού”.

Ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έχει προκριθεί στους ομίλους του Europa League, διεκδικεί την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Στην περίπτωση που επικρατήσει επί της Μαρσέιγ, θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα Μπράγκα – Μπάτσκα Τόπολα για την είσοδο στους ομίλους του Champions League.

Τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που περιλαμβάνονται στην αποστολή της ομάδας είναι: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Πάλμερ – Μπράουν, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσοκάι, Γέντβαϊ, Μάγκνουσον, Σιδεράς, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Βέρμπιτς.

Exit mobile version