ΚΚΕ: Η κυβέρνηση έχει τεράστιες ευθύνες που άφησε ανενόχλητους φασίστες χούλιγκαν να δολοφονούν

ΚΚΕ: Η κυβέρνηση έχει τεράστιες ευθύνες που άφησε ανενόχλητους φασίστες χούλιγκαν να δολοφονούν

Με αφορμή τον θανάσιμο τραυματισμό του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ μετά την επίθεση που δέχθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια από ομάδες χούλιγκαν από την Κροατία σε συνεργασία με Έλληνες χούλιγκαν, το ΚΚΕ εξέδωσε ανακοίνωση καταδικάζοντας την πράξη και επισημαίνοντας τις ευθύνες της κυβέρνησης στο συμβάν.

Σύμφωνα με το ΚΚΕ, η κυβέρνηση έχει την ευθύνη για το πώς οι ομάδες χούλιγκαν από την Κροατία μπόρεσαν να φτάσουν στο γήπεδο της ΑΕΚ και να προκαλέσουν την τραγωδία. Η εν λόγω ομάδα χούλιγκαν, η οποία δρα υπό το πρόσχημα των οπαδών, διένυσε μια μεγάλη απόσταση με όπλα και κατάφερε να φτάσει στο γήπεδο της ΑΕΚ παρά την απαγόρευση μετακίνησης οργανωμένων οπαδών.

Το ΚΚΕ εξέφρασε τη συμπαράστασή του στην οικογένεια και τους φίλους του νεαρού οπαδού της ΑΕΚ και καταδίκασε αυτήν την επίθεση. Επιπλέον, το ΚΚΕ ανέφερε ότι η κυβέρνηση έχει διπλά μέτρα και σταθμά, καθώς απαγορεύει συναθροίσεις εργαζομένων για προστασία της οικονομίας και της κοινωνικής ζωής, αλλά αφήνει ανενόχλητους τους οπλισμένους φασίστες χούλιγκαν να προκαλούν βία και καταστροφή.

Exit mobile version