Λιζέτα Νικολάου: Σε κρίσιμη κατάσταση μετά από ατύχημα με πτώση σε καφετέρια

Λιζέτα Νικολάου: Σε κρίσιμη κατάσταση μετά από ατύχημα με πτώση σε καφετέρια

Η γνωστή τραγουδίστρια Λιζέτα Νικολάου βρίσκεται διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας μιας ιδιωτικής κλινικής στον Πειραιά, μετά από ένα ατύχημα που υπέστη σε καφετέρια, καθώς έπεσε από τις σκάλες και έχασε τις αισθήσεις της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “On Time”, η εκλεκτή καλλιτέχνις είχε αποφασίσει να κατεβεί από τις σκάλες της καφετέριας για να κατευθυνθεί στην τουαλέτα, όμως λόγω ολισθηρότητας παραπάτησε και βρέθηκε πεσμένη στο τελευταίο σκαλί. Άμεσα, τόσο το προσωπικό της καφετέριας όσο και οι πελάτες που βρίσκονταν εκεί, έτρεξαν να δουν τι συνέβη.

Ένας υπάλληλος της καφετέριας είχε την πρωτοβουλία να επικοινωνήσει με το κινητό τηλέφωνο της Λιζέτας Νικολάου και ενημέρωσε τον τελευταίο αριθμό που είχε προηγουμένως καλέσει. Αυτός ήταν ο αριθμός της Χαρούλας Αλεξίου, και αυτή ήταν η πρώτη που ενημερώθηκε για το συμβάν. Έπειτα, η Χαρούλα Αλεξίου ενημέρωσε τον γιο της, ο οποίος τελικά ενημέρωσε τον πατέρα του, Γιώργο Λιάνη.

Αρχικά, η τραγουδίστρια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο “Γεώργιος Γεννηματάς”. Ωστόσο, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής της, μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική στον Πειραιά. Η κατάσταση της υγείας της χαρακτηρίζεται ως σοβαρή, με συγγενείς και φίλους να παρακολουθούν με ανησυχία την εξέλιξη της κατάστασής της.

Exit mobile version