Ο καιρός σήμερα: Σχεδόν αίθριος – Μελτέμι 6 με 7 μποφόρ και κανονικές θερμοκρασίες

Ο καιρός σήμερα: Σχεδόν αίθριος - Μελτέμι 6 με 7 μποφόρ και κανονικές θερμοκρασίες

Ο καιρός συνοπτικά:

Σχεδόν αίθριος με λίγες νεφώσεις προβλέπονται για σήμερα. Ο υδράργυρος αναμένεται να φθάσει τους 33 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 5-6 μποφόρ στο Αιγαίο, ενώ τοπικά μπορεί να φτάσουν τα 7 μποφόρ.

Για σήμερα Τετάρτη, στην ανατολική Θεσσαλία και την ανατολική Στερεά, αναμένεται να εμφανιστούν λίγες νεφώσεις, που θα μπορεί να αυξηθούν κατά τόπους μέχρι το μεσημέρι. Υπάρχει πιθανότητα για ασθενείς τοπικές βροχές. Σε άλλες περιοχές της χώρας, περιμένουμε κυρίως αίθριο καιρό, με παροδικές νεφώσεις στα ανατολικά ηπειρωτικά ορεινά το μεσημέρι και το απόγευμα. Σε αυτές τις περιοχές, ενδέχεται να παρουσιαστούν τοπικοί όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με ένταση 4 με 6 μποφόρ, ενώ στο Αιγαίο θα φτάνουν τοπικά τα 7 μποφόρ. Όσον αφορά τη θερμοκρασία, αναμένεται μικρή πτώση σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες, κυμαινόμενη σε φυσιολογικά επίπεδα για την εποχή. Στα ηπειρωτικά, η μέγιστη θερμοκρασία θα φθάσει τους 32 με 34 βαθμούς, ενώ στα νησιά αυτή θα κυμανθεί μεταξύ 30 και 32 βαθμών Κελσίου.

Στην πόλη της Αθήνας, προβλέπεται αίθριος καιρός, με τη μέγιστη θερμοκρασία να φθάνει στους 32 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, αναμένονται τοπικές νεφώσεις με πιθανή αστάθεια την Πέμπτη. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 29 με 33 βαθμούς Κελσίου.

Exit mobile version