Συνελήφθη 19χρονος Κροάτης οπαδός – Προσπαθούσε να διαφύγει μέσω Αλβανίας

Συνελήφθη 19χρονος Κροάτης οπαδός - Προσπαθούσε να διαφύγει μέσω Αλβανίας

Ακόμη ένας Κροάτης οπαδός της ομάδας Ντιναμό Ζάγκρεμπ συνελήφθη, αυτή τη φορά στον συνοριακό σταθμό των ελληνοαλβανικών συνόρων, στην περιοχή της Κακαβιάς.

Πρόκειται για έναν νεαρό άνδρα, 19 ετών, ο οποίος επέβαινε σε λεωφορείο της διαδρομής Αθήνα-Σκόδρα της Αλβανίας. Κατά τον έλεγχο των διαβατηρίων στον συνοριακό σταθμό της Κακαβιάς, προσήχθη στην Ασφάλεια Ιωαννίνων.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας και με βάση τις πληροφορίες της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Ασφάλειας Αττικής, διαπιστώθηκε ότι ο συλληφθείς είχε συμμετοχή στο επεισόδιο. Ως αποτέλεσμα, συνελήφθη και θα οδηγηθεί πίσω στην Αθήνα, όπου θα υποβληθεί στην ίδια διαδικασία που ακολούθησαν και οι υπόλοιποι συλληφθέντες.

Σημειώνεται ότι αργότερα το απόγευμα, στον διασυνοριακό σταθμό των Ευζώνων, ακινητοποιήθηκε ένα βαν με 7 Κροάτες. Στην κατοχή τους βρέθηκαν μαχαίρια και τέθηκαν υπό κράτηση.

Από τον έλεγχο που διενεργήθηκε μέχρι στιγμής από την Υπηρεσία για την Αθλητική Βία, δεν έχει διαπιστωθεί κάποια άμεση σύνδεση των συλληφθέντων με τα επεισόδια στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας. Εντούτοις, παραμένουν υπό έλεγχο, καθώς εξετάζεται η πιθανή χρονική σύμπτωση της άφιξής τους στη χώρα με τα επεισόδια. Νωρίτερα, ο εισαγγελέας ελευθέρωσε τέσσερις Έλληνες τραυματίες που είχαν προσαχθεί, με την επιφύλαξη της κατάθεσης ενός εξ αυτών όταν η κατάσταση της υγείας του το επιτρέψει.

Exit mobile version