Αδιανόητο έγκλημα στις ΗΠΑ: Ανάγκασε τον γιο του να πάρει ναρκωτικά και τον άφησε να πεθάνει – Όταν συνελήφθη… γέλαγε!

Αδιανόητο έγκλημα στις ΗΠΑ: Ανάγκασε τον γιο του να πάρει ναρκωτικά και τον άφησε να πεθάνει - Όταν συνελήφθη... γέλαγε!

Σοκ προκάλεσε το έγκλημα που διαδραματίστηκε στην πόλη Αλαμπάμα των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου ένας 48χρονος πατέρας κατηγορείται ότι ανάγκασε τον ίδιο του τον γιο να πάρει ναρκωτικά, με αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατό του. Παράλληλα, στο σοκ προκάλεσε και η αδιανόητη αντίδραση του πατέρα κατά τη σύλληψή του, καθώς φέρεται να γελούσε κατά τη σύλληψή του από τις αρχές.

Σύμφωνα με την δημοσίευμα της New York Post, ο 26χρονος Λάντον Τάιλερ Ρέιντερ βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στο Τζάσπερ στις 27 Μαρτίου. Η αρχική ανάλυση της αστυνομίας έκανε λόγο για ύποπτη υπερβολική δόση ναρκωτικών, αλλά οι επεξεργασμένες έρευνες αποκάλυψαν τον ένοχο ρόλο του πατέρα του στο περιστατικό.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό Ντάρελ Μόουτ, που παρουσίασε τα ευρήματα, ο Λάντον Τάιλερ Ρέιντερ όχι μόνο υποχρέωσε τον γιο του για να πάρει ναρκωτικά, αλλά απέφυγε επίσης να ζητήσει άμεση ιατρική βοήθεια όταν ο νεαρός βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση. Εάν είχε παρασχεθεί έγκαιρα το αντίδοτο Narcan, που μπορεί να ανατρέψει τις επιπτώσεις των οπιοειδών, η ζωή του νεαρού θα μπορούσε να διασωθεί.

Exit mobile version