Φλόριντα: Αυτό κι αν είναι τζακ ποτ – Κέρδισε 1,5 δισ. δολάρια

Φλόριντα: Αυτό κι αν είναι τζακ ποτ - Κέρδισε 1,5 δισ. δολάρια

Με ένα μόλις δελτίο αξίας 2 δολαρίων, ένας τυχερός κάτοικος της Φλόριντα κατέκτησε το απίστευτο ποσό των 1,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων στο Mega Millions, σημειώνοντας ένα νέο ρεκόρ για τη λοταρία. Πρόκειται για το μεγαλύτερο τζακ ποτ που έχει διανεμηθεί ποτέ στην ιστορία του Mega Millions, καταφέρνοντας να υπερβεί κατά μικρή διαφορά το προηγούμενο ρεκόρ των 1,537 δισεκατομμυρίων δολαρίων που είχε κληρωθεί στη Νότια Καρολίνα το 2018.

Οι τυχεροί αριθμοί ήταν οι 13, 19, 20, 32, 33, και η επιπλέον “χρυσή μπάλα” Mega με αριθμό 14. Ο τυχερός νικητής του δελτίου έχει τώρα την επιλογή να επιλέξει ανάμεσα στο να λάβει το πλούσιο έπαθλο των 1,58 δισεκατομμυρίων δολαρίων με ετήσιες πληρωμές, ή μια εφάπαξ πληρωμή περίπου 783,3 εκατομμυρίων δολαρίων.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί πως η επιτυχία στο Mega Millions είναι αδιανόητη τύχη, μιας και οι πιθανότητες κερδοφορίας ανέρχονται σε μία στα 302,6 εκατομμύρια. Αυτό το τεράστιο χρηματικό έπαθλο υπόκειται σε ομοσπονδιακούς φόρους, ενώ πολλές πολιτείες επιβάλλουν επίσης φόρους στα κέρδη από λαχεία.

Τα λαχεία του Mega Millions, που διατίθενται σε τιμή δύο δολαρίων, είναι διαθέσιμα σε 45 πολιτείες των ΗΠΑ, καθώς και στην περιφέρεια της Ουάσινγκτον και τις Παρθένες Νήσους.

Exit mobile version