Ο καιρός σήμερα

Ο καιρός σήμερα

Για σήμερα, Πέμπτη 10 Αυγούστου 2023, στην περιοχή της Μακεδονίας αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, ενώ προς το απόγευμα αναμένεται βελτίωση των καιρικών συνθηκών.

Σε όλη την υπόλοιπη χώρα, ο καιρός θα παραμείνει γενικά αίθριος, εκτός από προσωρινές νεφώσεις που θα εμφανιστούν στα ηπειρωτικά κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Κατά τη διάρκεια αυτών των ωρών, πιθανόν να παρατηρηθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στην περιοχή της Θεσσαλίας και της ανατολικής Στερεάς.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με ένταση 4 με 5 μποφόρ, ενώ στα πελάγη αναμένεται να φτάσουν έως και 6 μποφόρ.

Όσον αφορά στις θερμοκρασίες, αναμένεται να φτάσουν τους 29 με 30 βαθμούς Κελσίου στα βόρεια, τους 32 με 34 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και τους 30 με 32 βαθμούς Κελσίου στα νησιά.

Αναφορικά με την πρόγνωση καιρού για την περιοχή της Αττικής, αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Πιθανόν να σημειωθούν προσωρινές νεφώσεις κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί, κυμαίνονται μεταξύ 3 και 4 μποφόρ, με τα ανατολικά τμήματα να προβλέπεται να επηρεάζονται από βόρειους ανέμους 4 με 5 μποφόρ. Οι θερμοκρασίες αναμένεται να κυμανθούν από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Για την πόλη της Θεσσαλονίκης, προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Θα υπάρξει βελτίωση του καιρού από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί με ένταση 3 με 4 μποφόρ, ενώ από το βράδυ αναμένεται να επικρατήσουν βορειοδυτικοί άνεμοι με την ίδια ένταση. Οι θερμοκρασίες αναμένεται να κυμανθούν από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Regenerate

Exit mobile version