Συνελήφθησαν 8 άτομα σε Ρίο και δυτική Αχαΐα για παράνομες ομπρέλες και ξαπλώστρες

Συνελήφθησαν 8 άτομα σε Ρίο και δυτική Αχαΐα για παράνομες ομπρέλες και ξαπλώστρες

Οχτώ άτομα συνελήφθησαν από αστυνομικούς σε περιοχές κοντά στην παραλία του Ρίου και τη δυτική Αχαΐα, με κατηγορίες για παράνομη κατάληψη δημόσιων χώρων αιγιαλού και παραλίας.

Στην περιοχή του Ρίου, συνελήφθησαν έξι άτομα, οι οποίοι εκμεταλλεύονταν επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος. Η αστυνομία ανέφερε πως, μετά από ελέγχους, διαπιστώθηκε ότι είχαν τοποθετήσει παράνομα καθίσματα, ξαπλώστρες, ομπρέλες και άλλα έπιπλα σε δημόσια έκταση της παραλίας, χωρίς την αναγκαία άδεια από τις αρμόδιες αρχές.

Επιπλέον, σε παραλιακή περιοχή της δυτικής Αχαΐας, συνελήφθησαν δύο άτομα που διατηρούσαν επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος και καντίνα αντίστοιχα. Μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε από κοινή ομάδα της Κτηματικής Υπηρεσίας της αστυνομίας και του λιμεναρχείου, διαπιστώθηκε ότι το πρώτο άτομο είχε τοποθετήσει ξαπλώστρες με ομπρέλες σε δημόσιο τμήμα της παραλίας χωρίς να έχει την απαιτούμενη άδεια, ενώ το δεύτερο άτομο είχε εγκαταστήσει ξύλινη στέγη στην παραλία χωρίς να έχει την απαιτούμενη άδεια.

Exit mobile version