Τραγωδία στη Κρήτη: Νεκρός 23χρονος οδηγός μηχανής μετά από σύγκρουση με γερανοφόρο

Τραγωδία στη Κρήτη: Νεκρός 23χρονος οδηγός μηχανής μετά από σύγκρουση με γερανοφόρο

Ένας νεαρός άνδρας, μόλις 23 ετών, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη νωρίς το πρωί στο Ρέθυμνο. Συγκεκριμένα, ο νεαρός Νάκο Κρίστιαν, Αλβανικής καταγωγής, βρήκε τραγικό θάνατο όταν η μηχανή που οδηγούσε συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με ένα γερανοφόρο όχημα/ελκυστήρα, που οδηγούσε ένας 39χρονος Έλληνας.

Οι αστυνομικές αρχές, κλήθηκαν στο σημείο του δυστυχήματος περίπου στις 8 παρά το πρωί, μετά την έντονη σύγκρουση ανάμεσα στη μηχανή και το γερανοφόρο όχημα. Το ατύχημα είχε ως αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατο του Νάκο Κρίστιαν, με την ταυτότητά του να είναι αδύνατον να αναγνωριστεί λόγω της σφοδρής σύγκρουσης.

Η σύγκρουση είχε τόσο έντονο κρότο, που οι κάτοικοι της περιοχής νόμισαν ότι πρόκειται για έκρηξη. Στο σημείο έσπευσε και πλήρωμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για να πλύνει το οδόστρωμα.

Ο οδηγός του γερανοφόρου οχήματος, 39 ετών, συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές σύμφωνα με τον νόμο, ενώ ο συνοδηγός της μηχανής, 18 ετών και επίσης αλλοδαπός, μεταφέρθηκε από το πλήρωμα του ΕΚΑΒ και νοσηλεύεται σε γενικά καλή κατάσταση στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Exit mobile version