Περίεργος θάνατος 14χρονης ράπερ και influencer και του 21χρονου αδερφού της

Περίεργος θάνατος 14χρονης ράπερ και influencer και του 21χρονου αδερφού της

Τραγικό τέλος βρήκε η νεαρή influencer και ράπερ Lil Tay, καθώς ανακοινώθηκε ο θάνατός της υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες. Σε ένα πέπλο μυστηρίου βρίσκονται οι λεπτομέρειες γύρω από τον αιφνίδιο θάνατο της νεαρής καλλιτέχνιδας, καθώς και του 21χρονου αδελφού της.

Η είδηση της τραγικής απώλειας έγινε γνωστή μέσα από ένα μήνυμα που ανακοινώθηκε μέσω του λογαριασμού της στο Instagram την Τετάρτη. Η νεαρή ράπερ είχε γίνει γνωστή λόγω των αμφιλεγόμενων βίντεο που δημοσίευε, όπου προβάλλονταν ένας εξωφρενικός τρόπος ζωής, κερδίζοντας παράλληλα μεγάλη δημοτικότητα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

“Με βαριά καρδιά μοιραζόμαστε την θλιβερή είδηση για τον απροσδόκητο και τραγικό χαμό της αγαπημένης μας Claire. Οι λέξεις αποτυγχάνουν να εκφράσουν την απαράμιλλη απώλεια και τον ανείπωτο πόνο”, ανέφερε η ανακοίνωση. “Αυτή η ξαφνική εξέλιξη μας σόκαρε πλήρως και μας άφησε σε κατάσταση αναίσθητης θλίψης”.

Η ανακοίνωση αποκάλυπτε επίσης ότι ο 21χρονος αδερφός της, Jason Tian, επίσης έχασε τη ζωή του και ότι οι ακριβείς λεπτομέρειες περί του θανάτου τους παραμένουν άγνωστες. “Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου μεγάλης θλίψης, παρακαλούμε για τον σεβασμό της προσωπικής μας ιδιωτικότητας, καθώς αντιμετωπίζουμε αυτήν τη συντριπτική απώλεια. Οι ακριβείς συνθήκες των θανάτων της Claire και του αδελφού της παραμένουν ανεξερεύνητες. Η Claire θα μείνει αξέχαστη στις καρδιές μας, ενώ η απουσία της αφήνει ένα κενό που δύσκολα θα κλείσει για όσους την γνώριζαν και αγαπούσαν”.

Η Lil Tay είχε πρωτοεμφανιστεί στο διαδίκτυο το 2018, όταν είχαν προκύψει καταγγελίες για κακοποίηση από τον πατέρα της. Στο προσκήνιο ήρθε επίσης η εκμετάλλευση της από τον αδελφό της, ενώ η μητέρα της έχασε την δουλειά της ως μεσίτρια ακινήτων λόγω των αναρτήσεών της στο διαδίκτυο.

Παρά το γεγονός ότι η ανάρτηση του θανάτου ήρθε από την προηγούμενη διαχειρίστρια της, Harry Tsang, οι τοπικές αρχές δήλωσαν ότι δεν υπάρχουν καταγραφές για τον θάνατο της Claire ή του Jason, ούτε στο Βανκούβερ όπου γεννήθηκε η Lil Tay, ούτε στο Λος Άντζελες, όπου ζούσε με την οικογένειά της.

Exit mobile version