Υπερπρωταθλήτρια Ευρώπης η Μάντσεστερ Σίτι στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Υπερπρωταθλήτρια Ευρώπης η Μάντσεστερ Σίτι στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Σε μια υπέροχη βραδιά ποδοσφαίρου στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» η Μάντσεστερ Σίτι καταφέρνει να αναδειχθεί νικήτρια στο ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ στα πέναλτι (5-4), αντιμετωπίζοντας την αξιόμαχη Σεβίλλη.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης, παρά το γεγονός ότι ήταν το φαβορί στο χαρτί, βρέθηκε αντιμέτωπη με μια πολύ δυνατή Σεβίλλη, σε ένα εξαιρετικά δυνατό ματς στο φαληρικό γήπεδο.

Η ισπανική ομάδα παρουσίασε στρατηγική που λειτούργησε άψογα και με εξαιρετική προετοιμασία. Παρόλο που βρέθηκε αντιμέτωπη με την πίεση των Άγγλων, κατάφερε να προηγηθεί με ένα γκολ του Εν Νεσίρι στο 50ο λεπτό. Η Σεβίλλη είχε επιπλέον δυο ευκαιρίες να διπλασιάσει το σκορ, αλλά ο τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Σίτι, Έντερσον, απέτρεψε αυτό το ενδεχόμενο.

Οι πρωταθλητές του Champions League, παρότι ήταν ανώτερη σε όλο το ματς, δυσκολεύτηκαν να βρουν δίχτυα, αλλά τελικά κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 63ο λεπτό με τον Πάλμερ να σκοράρει με κεφαλιά μετά από κεντρική πάσα του Φόντεν.

Καθώς το ματς ολοκληρώθηκε με ισοπαλία 1-1, οδηγήθηκε στην κρίσιμη φάση των πέναλτι. Εκεί, η ομάδα του προπονητή Πεπ Γκουαρντιόλα κατάφερε να αναδειχθεί νικήτρια με 5-4.

Exit mobile version