Καβάλα: Εξαφανίστηκε 17χρονη από χώρο παιδικής προστασίας

Καβάλα: Εξαφανίστηκε 17χρονη από χώρο παιδικής προστασίας

Συναγερμός στις Αρχές και τον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» λόγω της εξαφάνισης ανήλικης από ένα κέντρο παιδικής προστασίας στην περιοχή της Καβάλας.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της 16ης Αυγούστου, ακριβώς στις 23:00, εξαφανίστηκε από το παιδικό κέντρο προστασίας στην Καβάλα μια 17χρονη κοπέλα με όνομα Άσμα Άντεν, με καταγωγή από τη Σομαλία.

Ο οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για το γεγονός και αμέσως αποφάσισε να ανακοινώσει τα προσωπικά στοιχεία της ανήλικης, μετά από εισαγγελική εντολή, επειδή υπάρχει πιθανότητα να βρίσκεται σε κίνδυνο. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Άσμα Άντεν έχει ύψος 1,59 μέτρα, βάρος 64 κιλά και έχει μαύρα μαλλιά με σκούρα καστανά μάτια. Τη στιγμή της εξαφάνισής της φορούσε μαύρο κολάν, λευκό καφτάνι με μπλε λουλούδια, σανδάλια και σκούρο μαντήλι. Επίσης, είχε μαζί της μια μαύρη τσάντα.

Οι αρχές καλούν οποιονδήποτε έχει πληροφορίες να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, στην εθνική γραμμή για αγνοούμενους ενήλικες, 1017. Επίσης, μπορούν να επικοινωνήσουν με κάθε αστυνομικό τμήμα στη χώρα, καθώς και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app, όπου παρέχεται ζωντανή ενημέρωση για την υπόθεση.

Exit mobile version