Ηράκλειο: Βρέθηκε 12χρονο υποσιτισμένο παιδί – κατήγγειλε κακοποίηση από τη μητριά του

Ηράκλειο: Βρέθηκε 12χρονο υποσιτισμένο παιδί - κατήγγειλε κακοποίηση από τη μητριά του

Οι αρχές στο Ηράκλειο ασχολούνται με μια περίπλοκη υπόθεση που αφορά ένα 12χρονο αγόρι που πήγε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου πριν από δύο ημέρες, με τραύματα και δήλωσε ότι έχει υποστεί κακοποίηση από την μητριά του. Σύμφωνα με στοιχεία που παραθέτει το Cretalive, το παιδί, το οποίο διαμένει με τον πατέρα και τη μητριά του σε κοινότητα στο νότιο τμήμα της Ηρακλείου, διακομίστηκε στο νοσοκομείο με σοβαρό τραύμα στο αυτί. Αξίζει να σημειωθεί ότι, παρά την ηλικία του, το παιδί ζυγίζει μόλις 25 κιλά.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τους γιατρούς της ΩΡΛ Κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου, το παιδί ίσως έχει υποστεί κακοποίηση από τη μητριά του. Έχοντας αυτό υπόψη, οι αρμόδιες αρχές ενεργοποίησαν άμεσα τις απαραίτητες διαδικασίες. Κλήθηκε αμέσως ένας παιδοψυχίατρος, ενώ ενημερώθηκε επίσης η αστυνομία. Επιπρόσθετα, ζητήθηκε και η βοήθεια από το ίδρυμα “Το Χαμόγελο του Παιδιού”.

Το ανήλικο αγόρι έχει απομακρυνθεί από τον πατέρα και την μητριά του, η οποία είναι υπήκοος της Αλβανίας. Σε βάρος των δύο αυτών ατόμων σχηματίστηκε δικογραφία. Ο Εισαγγελέας της περιοχής διέταξε τη διενέργεια κοινωνικής έρευνας, η οποία θα εξετάσει την οικογενειακή κατάσταση. Η εξέλιξη της υπόθεσης θα κριθεί από τα αποτελέσματα αυτής της έρευνας, τα οποία θα εξεταστούν από τις αρμόδιες αρχές.

Exit mobile version