Επίθεση δέχθηκε ο Κώστας Βαξεβάνης σε εστιατόριο στην Εύβοια

Επίθεση δέχθηκε ο Κώστας Βαξεβάνης σε εστιατόριο στην Εύβοια

Κατά τη διάρκεια του βραδινού δείπνου που απολάμβανε με την οικογένειά του κατά τη διάρκεια των διακοπών του στην Εύβοια, ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης δέχθηκε επίθεση μπροστά στα μάτια της οκτάχρονης κόρης του, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό της πεθεράς του, η οποία μεταφέρθηκε για ιατρική περίθαλψη.

Το περιστατικό, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ίδιου του Βαξεβάνη, συνέβη περίπου στις 9 το βράδυ της Παρασκευής, όταν βρισκόταν σε ένα εστιατόριο στον Αμάρυνθο Ευβοίας, όπου είχε πάει για να δειπνήσει.

Λίγο αργότερα, ένα άγνωστο άτομο εμφανίστηκε στο διπλανό τραπέζι. Αντί να καθίσει όμως, πλησίασε τον Βαξεβάνη και ξεκίνησε να τον απειλεί και να τον εξυβρίζει μπροστά σε πολλούς μάρτυρες που βρίσκονταν στο εστιατόριο. Σύμφωνα με την ίδια αναφορά, μεταξύ άλλων του είπε: “Ξεφτιλισμένε, έβγαλες το όνομά μου στη λίστα Λαγκάρντ, θα σου δείξω εγώ”.

Αν και κάποιοι παρευρισκόμενοι προσπάθησαν να τον απομακρύνουν από τον χώρο, ο άγνωστος συνέχισε τη λεκτική του επίθεση. Η σύζυγος του Βαξεβάνη, που κρατούσε την κόρη τους στην αγκαλιά της, προσπάθησε να επεμβεί και να τον απομακρύνει. Εκείνη τη στιγμή, όμως, ο άγνωστος επιτέθηκε και σε αυτήν, επιχειρώντας να τη χτυπήσει. Στην απόπειρα αυτή, η μητέρα της συζύγου προσπάθησε να την προστατεύσει και δέχθηκε αυτή ίδια τις επιθέσεις στο πρόσωπο.

Ο άγνωστος δράστης αποχώρησε από τον τόπο του περιστατικού. Η τραυματισμένη πεθερά του δημοσιογράφου μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου, από όπου στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χαλκίδας για περαιτέρω περίθαλψη. Ο ίδιος ο Κώστας Βαξεβάνης δήλωσε ότι έχει ταυτοποιήσει τον δράστη, ενώ οι δικηγόροι του συγκέντρωσαν όλα τα στοιχεία και σκοπεύουν να προχωρήσουν σε καταγγελία στις αρχές.

Exit mobile version