Οίκος ανοχής λειτουργούσε παράνομα στη Θεσσαλονίκη– Κάμερες κατέγραφαν πελάτες – Συνελήφθη 26χρονη

Οίκος ανοχής λειτουργούσε παράνομα στη Θεσσαλονίκη– Κάμερες κατέγραφαν πελάτες - Συνελήφθη 26χρονη

Στο πλαίσιο της επιχειρησιακής δράσης που διεξήχθη από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί από το Τμήμα Καταπολέμησης και Εμπορίας Ανθρώπων διενήργησαν στοχευμένους ελέγχους με στόχο τον εντοπισμό πιθανών θυμάτων.

Σύμφωνα με αναφορές του thestival.gr, κατά τη διάρκεια των ελέγχων, ανακαλύφθηκε ένας οίκος ανοχής που λειτουργούσε παράνομα στην περιοχή των Σφαγείων, χωρίς την απαιτούμενη άδεια. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, συνελήφθη μια 26χρονη γυναίκα που είχε την ευθύνη της επιχείρησης.

Επιπλέον, ανακαλύφθηκε ότι εντός του οίκου βρισκόταν μια 28χρονη γυναίκα από τη Ρουμανία, η οποία ασκούσε παράνομα το επάγγελμα χωρίς να διαθέτει το απαιτούμενο πιστοποιητικό άσκησης επαγγέλματος. Τα έσοδα από τη δραστηριότητά της πήγαιναν στη συλληφθείσα γυναίκα, ενώ ένα μέρος αυτών κρατούσε και ως αμοιβή για την βοήθεια που παρείχε στη γενετήσια εκμετάλλευση της από έναν 61χρονο συνεργό της.

Κατά τη διενέργεια έρευνας στους χώρους της επιχείρησης, ανακαλύφθηκε ένα καταγραφικό βίντεο συνδεδεμένο με το διαδίκτυο, το οποίο παρακολουθούσε και κατέγραφε απομακρυσμένα το περιβάλλον, τους πελάτες και τους εργαζόμενους, παραβιάζοντας τη νομοθεσία περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Exit mobile version