Super League: «Γκέλα» της ΑΕΚ – 1-1 με τον Πανσερραϊκό στην «OPAP Arena»

Super League: «Γκέλα» της ΑΕΚ – 1-1 με τον Πανσερραϊκό στην «OPAP Arena»

Ο Πανσερραϊκός αξιοποίησε τις πολλές αλλαγές στην ΑΕΚ και απέσπασε έναν βαθμό (1-1) από το γήπεδο «OPAP Arena».

Η ομάδα της ΑΕΚ, έχοντας το μυαλό της στο παιχνίδι με την Αντβέρπ, παρουσίασε πολλές αλλαγές, με τον Ματίας Αλμέιδα να κάνει εκτεταμένο ροτέισον, και αντιμετώπισε δυσκολίες στην πρεμιέρα της στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Η ομάδα των Σερρών προηγήθηκε από νωρίς, μόλις στο 45ο δευτερόλεπτο, και παρέμεινε δυνατή και καλά οργανωμένη σε όλο το παιχνίδι, καθώς ο τερματοφύλακάς της, Αντριάν Χόβαν, πραγματοποίησε εξαιρετικές επεμβάσεις που κράτησαν την ομάδα στο παιχνίδι.

Η ΑΕΚ αστόχησε σε πολλές ευκαιρίες, με κορυφαία το πέναλτι του Φαν Βέερτ στο 63ο λεπτό που απέκρουσε ο Χόβαν, ενώ προηγουμένως στο 31’ ο Πισάρο είχε δοκάρι. Ο Γκατσίνοβιτς έσωσε την ΑΕΚ από τη δεύτερη ήττα στην ιστορία του νέου γηπέδου, σημειώνοντας το γκολ της ισοφάρισης στο 78′.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Σιντιμπέ (72′ Γκατσίνοβιτς), Μήτογλου, Χρυσόπουλος (46΄ Πινέδα), Μοχαμάντι, Γαλανόπουλος (71′ Σιμάνσκι), Ελίασον (71′ Αραούχο), Πισάρο, Γιόνσον, Μάνταλος (79′ Ζίνι), Φαν Βέερτ
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πάμπλο Γκαρσία): Χόβαν, Ντανκερλούι, Πεταυράκης, Γκοτζαμανίδης, Μπέργκστρομ, Στάικος (84′ Στίνα), Ουεντραόγκο, Πηλέας (66′ Τσαγκαλίδης), Μούργος (65′ Μπαΐροβιτς), Ματίας (46΄ Θυμιάνης), Άλεκσιτς (65′ Γούλερι)

Exit mobile version