Έβρος: Νέο περιστατικό με πολίτες να συλλαμβάνουν μετανάστες

Έβρος: Νέο περιστατικό με πολίτες να συλλαμβάνουν μετανάστες

Ένα πρόσφατο και σοκαριστικό βίντεο, το οποίο ανέβηκε στα social media, καταγράφει μια ομάδα πολιτών να συλλαμβάνει τέσσερις μετανάστες. Το βίντεο δημοσιεύτηκε από τον χρήστη του διαδικτύου με το ψευδώνυμο “Walandi Abrassis”. Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από αυτό, την προηγούμενη εβδομάδα, τρεις πολίτες από την Αλεξανδρούπολη είχαν συλλάβει και κλειδώσει σε φορτηγό τρέιλερ 13 μετανάστες, μια ενέργεια που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις.

Στο νέο βίντεο, που ανέβηκε από τον Walandi Abrassis, φαίνεται να εμπλέκεται και ο ίδιος, φορώντας στολή παραλλαγής, και με τη βοήθεια άλλων ατόμων προχωρούν στην “σύλληψη” τεσσάρων μεταναστών που βρίσκονται στο έδαφος. Ένας από αυτούς φαίνεται να έχει τραυματιστεί.

Ο χρήστης κατηγορεί τα θύματα για εμπρησμό, και φωνάζει προς την κάμερα: “Άλλους τέσσερις, άλλους τέσσερις καλούς επενδυτές… Βλέπετε; Είναι μεσημέρι. Πού είναι οι αρχές; Άλλους τέσσερις επενδυτές. Παίρνουμε τηλέφωνο την αστυνομία, δεν υπάρχει δίκτυο. Και καίγεται ο τόπος. Ο στρατός και η πυροσβεστική καθόντουσαν. Επάνω καίγονται οι κορυφές και δεν έρχεται αεροπλάνο να τα σβήσει. Τι γίνεται; Τι γίνεται; Άλλους τέσσερις επενδυτές εδώ. Τι κάνουμε;”.

Το περιστατικό, σύμφωνα με τον ίδιο, λαμβάνει χώρα κοντά σε ένα χωριό του Έβρου. Μετά από την αντίδραση που προκλήθηκε, αποφάσισε να κατεβάσει το βίντεο από τον λογαριασμό του. Ωστόσο, παραμένει αμετανόητος, δημοσιεύοντας νέο μήνυμα στο οποίο κάνει λόγο για «τα παιδάκια του Σόρος» που «δεν ξέρουν πού είναι ο Έβρος» και ήρθαν να τους «βγάλουν φασίστες».

Exit mobile version