Φρίκη στη Νέα Υόρκη: Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τα παιδιά και τη γυναίκα του και μετά αυτοκτόνησε

Φρίκη στη Νέα Υόρκη: Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τα παιδιά και τη γυναίκα του και μετά αυτοκτόνησε

Δύο μικρά αγοράκια βρέθηκαν νεκρά στο σαλόνι ενός διαμερίσματος στο Upper West Side, σε μια λίμνη αίματος. Η μητέρα τους βρέθηκε νεκρή στο χολ και ο 41χρονος πατέρας της οικογένειας ανακαλύφθηκε νεκρός στο υπνοδωμάτιο, σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές που μετέβησαν στο σημείο μετά από κλήση συγγενών.

Ο τραγικός επίλογος αυτής της οικογενειακής δραματικής σκηνής συνέβη σε διαμέρισμα του Upper West Side. Ο 41χρονος πατέρας, ο οποίος εργαζόταν ως επιστάτης στο κτίριο κατοικιών, φέρεται να μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τα δύο παιδιά του, ηλικίας 1 και 3 ετών. Στη συνέχεια, σκότωσε τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε μέσα στην κρεβατοκάμαρά του.

Φίλοι, γείτονες και συγγενείς της οικογένειας ανησύχησαν όταν δεν είχαν επαφή με το ζευγάρι για πολλές ώρες, και αποφάσισαν να πάνε στο διαμέρισμα τη Δευτέρα. Όμως, αντίκρισαν ένα ανείπωτα φρικιαστικό θέαμα: τη νεκρή γυναίκα στο χολ και τα δύο μικρά παιδιά νεκρά στο σαλόνι, με αίμα να έχει καλύψει τον χώρο.

Οι αρχές κλήθηκαν στο σημείο και απέκλεισαν το διαμέρισμα, αναζητώντας πληροφορίες για τα ακριβή αίτια πίσω από αυτήν την αποτρόπαια πράξη. Μέχρι στιγμής, παραμένουν άγνωστα τα κίνητρα που οδήγησαν σε αυτήν την τραγική εξέλιξη.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ο πατέρας δεν είχε προηγούμενο ποινικό μητρώο, ενώ δεν υπήρχαν αναφορές σε προηγούμενες περιπτώσεις ενδοοικογενειακής βίας στο διαμέρισμα όπου ζούσε η οικογένεια.

Exit mobile version