Νέα Φιλαδέλφεια: 16χρονος δέχθηκε άγρια επίθεση – Υπέστη ρήξη τυμπάνου από γροθιές

Νέα Φιλαδέλφεια: 16χρονος δέχθηκε άγρια επίθεση – Υπέστη ρήξη τυμπάνου από γροθιές

Σοβαρό περιστατικό με έναν σοβαρά τραυματισμένο ανήλικο εκτυλίχθηκε στις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, ένας 16χρονος έπεσε θύμα μιας άγριας επίθεσης από μια ομάδα τεσσάρων συνομηλίκων. Ο νεαρός τραυματίστηκε στο κεφάλι, υποστηρίζοντας ρήξη του δεξιού τυμπάνου και κάταγμα στις σιαγόνες. Αμέσως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο “Αγία Σοφία” για ιατρική περίθαλψη, όπου παραμένει υπό νοσηλεία.

Σύμφωνα με την κατάθεση του νεαρού θύματος, εκείνος και η παρέα του επέστρεφαν στο σπίτι τους, όταν στην πλατεία Μιαούλη, κοντά στον χώρο της κατοικίας τους, δέχθηκαν επίθεση από μια ομάδα με φωνές και βρισιές.

Φοβισμένοι, οι νεαροί διασκορπίστηκαν και προσπάθησαν να διαφύγουν. Ωστόσο, οι δράστες τους ακολούθησαν, ενώ εκτός από φραστική επίθεση, προχώρησαν σε σωματική επίθεση εναντίον του 16χρονου.

Η αστυνομία εντόπισε και συνέλαβε τους τέσσερις δράστες. Οι νεαροί θα οδηγηθούν ενώπιον του εισαγγελέα την επόμενη ημέρα για περαιτέρω εξέταση της υπόθεσης.

Exit mobile version