Ο καιρός σήμερα: Τοπικές βροχές και θερμοκρασία μέχρι 36 βαθμούς

Ο καιρός σήμερα: Τοπικές βροχές και Θερμοκρασία μέχρι 36 βαθμούς

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), για σήμερα αναμένονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά Ελλάδα. Αυτές οι καιρικές συνθήκες αναμένεται να σταματήσουν βαθμιαία από το απόγευμα. Στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις στα βόρεια και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα υπόλοιπα ηπειρωτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές νοτιοδυτικές διευθύνσεις, με την ταχύτητα να κυμαίνεται από 4 έως 6 μποφόρ, ενώ τοπικά στα κεντρικά και νότια τμήματα της χώρας μπορεί να φτάσει ακόμα και το 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία, αναμένεται να παρατηρηθεί μικρή πτώση. Στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά και τη νησιωτική περιοχή, ο υδράργυρος θα φτάσει τους 29 έως 32 βαθμούς Κελσίου, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές θα κυμανθεί μεταξύ των 33 και 36 βαθμών Κελσίου.

Στην Αττική αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 22 έως 36 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλονίκη, αναμένονται πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 20 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Exit mobile version