ΑΕΚ – Αντβέρπ 1-2: Αποκλεισμός και συνέχεια στο Europa League

ΑΕΚ - Αντβέρπ 1-2: Αποκλεισμός και συνέχεια στο Europa League

Η ΑΕΚ είχε την πίστη ότι μπορεί να προκριθεί στους ομίλους του Champions League, μετά την ήττα με 1-0 από την Αντβέρπ στον πρώτο αγώνα, ωστόσο δεν τα κατάφερε. Η απόδοση της ομάδας στην OPAP Arena δεν ήταν πειστική και τελικά έχασε, αυτή τη φορά με σκορ 1-2. Έτσι, αποκλείστηκε από το τουρνουά και θα συνεχίσει τον αγώνα της στο Europa League.

Η Αντβέρπ αποδείχθηκε πολύ δύσκολη για την ΑΕΚ. Η ομάδα του Μαρκ Φαν Μπόμελ πέρασε στους ομίλους του Champions League με δύο συνεχόμενες νίκες, καθώς μετά το αποτέλεσμα 1-0 απέναντι στην Αμβέρσα, κατάφερε να επικρατήσει και της ΑΕΚ με 2-1 στην OPAP Arena.

Τα γκολ της νικητήριας ομάδας πέτυχαν οι Κερκ στο 73ο λεπτό και ο Μπαλικουϊσα στο 90+5ο λεπτό. Από την πλευρά της ΑΕΚ, ο Αραούχο κατάφερε να ισοφαρίσει στο 90ο λεπτό.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Ρότα (80΄ Γιόνσον), Μουκουντί, Βίντα, Χατζισαφί, Σιμάνσκι (80΄ Πισάρο), Άμραμπατ (69΄ Ελίασον), Γκατσίνοβιτς (80΄ Μάνταλος), Πινέδα, Τσούμπερ (70΄ Αραούχο), Πόνσε

ΑΝΤΒΕΡΠ (Μαρκ Φαν Μπόμελ): Μπιτέζ, Βάινς, Ντε Λετ, Αλντερβάιρελντ (65΄ λ.τρ. Βαν ντεν Μπος), Κουλιμπαλί, Κεϊτά, Φερμέιρεν, Μπαλίκουϊσα (90+7΄ Οντρέικα), Εκέλενκαμπ (66΄ Κερκ), Μούγια, Γιάνσεν (83΄ Γιουσούφ)

Exit mobile version