Γιώργος Παπαχρήστος: Καταγγέλλει ότι ο εφοπλιστής Καραγιώργης του επιτέθηκε με γροθιές μέσα στα VIP του ΟΑΚΑ

Γιώργος Παπαχρήστος: Καταγγέλλει ότι ο εφοπλιστής Καραγιώργης του επιτέθηκε με γροθιές μέσα στα VIP του ΟΑΚΑ

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος κατήγγειλε ότι προχθές βράδυ δέχτηκε μία επίθεση με σοβαρές απειλές για τη ζωή του και την σωματική του ακεραιότητα από τον εφοπλιστή Γιάννη Καραγιώργη. Η συμπλοκή συνέβη στο ΟΑΚΑ κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ της ομάδας Παναθηναϊκός και της Μπράγκα, με πολλούς θεατές να παρακολουθούν το συμβάν.

Σύμφωνα με τον σύμβουλο έκδοσης της εφημερίδας “Τα Νέα”, κατά τη διάρκεια της συζήτησης του Γ. Παπαχρήστου με έναν συνάδελφο δημοσιογράφο, ο Γιάννης Καραγιώργης με δ’υο μπράβους προσέγγισε τον Παπαχρήστο. Χωρίς προειδοποίηση, άρχισε να του επιτίθεται με γροθιές στο πρόσωπο και το κεφάλι.

Η επίθεση πραγματοποιήθηκε χωρίς να υπάρξει προηγούμενη συνεννόηση ή διάλογος μεταξύ των δύο ατόμων. Ο Καραγιώργης απείλησε τον δημοσιογράφο με δηλώσεις όπως “θα σε σκοτώσω”, “είσαι τελειωμένος”, ενώ απηύθυνε εντολή στους συνοδούς του να τον “σκοτώσουν” αμέσως.

Εκτός από την επίθεση, ο Καραγιώργης προχώρησε σε ύβρεις προς τον Παπαχρήστο και την οικογένειά του. Αμέσως μετά την επίθεση, ο Καραγιώργης και οι συνοδοί του αποχώρησαν από το γήπεδο, πιθανώς φοβούμενοι για τις νομικές συνέπειες των πράξεών τους.

Exit mobile version