Στη Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης – Το πρόγραμμά του

Στη Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης - Το πρόγραμμά του

Διαδοχικές σημαντικές συναντήσεις είχε την Τετάρτη 30 Αυγούστου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο Διοικητήριο της Θεσσαλονίκης, που στεγάζει το υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο κ. Μητσοτάκης παρέμεινε στην αίθουσα συσκέψεων του Διοικητηρίου από τις 11:30 το πρωί έως τις 17:30 το απόγευμα, δηλαδή για έξι ώρες, στα πλαίσια της καθιερωμένης πρακτικής του πρωθυπουργού πριν από τα εγκαίνια της ΔΕΘ, και προβλέπει διαδοχικές συσκέψεις με παραγωγικούς φορείς και εκπροσώπους της περιοχής.

Στις συσκέψεις συμμετείχαν επίσης ο υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Στάθης Κωνσταντινίδης, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο πρόεδρος της ΠΕΔΚΜ, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας καθώς και οι στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού, όπως οι Άκης Σκέρτσος, Γιάννης Μπρατάκος, Σταύρος Παπασταύρου και Παύλος Μαρινάκης.

Οι συσκέψεις επικεντρώθηκαν σε οκτώ διαφορετικά θέματα, καθώς ο πρωθυπουργός έχει προγραμματίσει συναντήσεις με βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, παραγωγικούς και επιστημονικούς φορείς, καθώς και θεματικά πάνελ για τον τομέα των υποδομών, της επιχειρηματικότητας, της υγείας και των αναπλάσεων.

Exit mobile version