Έβρος: Απεγκλωβίστηκαν 25 μετανάστες στη Δαδιά

Έβρος: Απεγκλωβίστηκαν 25 μετανάστες στη Δαδιά

Με επιχειρησιακή συνεργασία πυροσβεστών, αστυνομικών και εθελοντών, απεγκλωβίστηκαν 25 μετανάστες που είχαν παγιδευτεί ανάμεσα στην περιοχή Δαδιά και το χωριό Γιαννούλη, στον περιφερειακό δρόμο του Έβρου και μεταφέρθηκαν στο χωριό Δαδιά.

Υπενθυμίζεται ότι την 22α Αυγούστου, εντοπίστηκαν 18 πτώματα που είχαν απανθρακωθεί στην περιοχή Άβαντα, με άλλο ένα πτώμα την 21η Αυγούστου στην περιοχή της Λευκκίμης.

Η πυρκαγιά παραμένει ανεξέλεγκτη για 14η συνεχόμενη μέρα στην περιοχή γύρω από το χωριό Γιαννούλη. Από χθες το απόγευμα, έχει εκδοθεί ειδοποίηση προς τους κατοίκους του Σουφλίου από το νούμερο έκτακτης ανάγκης 112, προτρέποντάς τους να είναι σε ετοιμότητα.

Η φωτιά, η οποία βρίσκεται μεταξύ των χωριών Γιαννούλη και Σιδηρώ, εξακολουθεί να επεκτείνεται προς το Πρωτοκκλήσι και προς την ανατολική κατεύθυνση προς το Σουφλί. Αυτήν τη στιγμή, παρατηρείται η ισχυρότερη πυρκαγιά στην περιοχή του Σουφλίου.

Με ανάρτηση στο Facebook, ο δήμος Σουφλίου κάλεσε τους πολίτες να χρησιμοποιούν το νερό με σύνεση και λογική, στηρίζοντας τις προσπάθειες κατάσβεσης της πυρκαγιάς.

Exit mobile version