Ισραηλινοί χειροκροτούν αστυνομικούς που πυροβολούν και σκοτώνουν 14χρονο Παλαιστίνιο στην Ιερουσαλήμ

Ισραηλινοί χειροκροτούν αστυνομικούς που πυροβολούν και σκοτώνουν 14χρονο Παλαιστίνιο στην Ιερουσαλήμ

Ένα απάνθρωπο συμβάν έλαβε χώρα στην Ιερουσαλήμ, καθώς ένα 14χρονο Παλαιστίνιο χάθηκε από πυρά Ισραηλινών αστυνομικών. Στο διαδίκτυο κυκλοφορεί ένα σκληρό βίντεο που καταγράφει την τραγωδία και δείχνει τον νεαρό να είναι τραυματισμένος και πεσμένος στο έδαφος, ενώ οι αστυνομικοί παραμένουν απαθείς και δεν επιτρέπουν να του παρασχεθεί ιατρική βοήθεια, με αποτέλεσμα να πεθάνει.

Το περιστατικό προκάλεσε ανατριχίλα, καθώς περαστικοί Ισραηλινοί χειροκροτούν μετά τον θάνατο του παιδιού, δείχνοντας έτσι την συγκατάθεσή τους για την ενέργεια των αστυνομικών. Παρά τους ισχυρισμούς των ισραηλινών αρχών περί αντίδρασης σε προσπάθεια επίθεσης με μαχαίρι από τον νεαρό, αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως ο αγόρι δεν ήταν οπλισμένο.

Το σοκαριστικό βίντεο που δημοσιεύεται από το Al Jazeera δείχνει τον 14χρονο τραυματισμένο στο έδαφος με έναν αστυνομικό να τον σημαδεύει με το όπλο του. Οι παρευρισκόμενοι, αντί να αντιδράσουν με φρίκη στο γεγονός, αντίθετα χειροκροτούν, ενισχύοντας το συντριπτικό αίσθημα αδιαφορίας για την ανθρώπινη ζωή.

Exit mobile version