Σε σύσκεψη στη Ρόδο ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Σε σύσκεψη στη Ρόδο ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Χθες το απόγευμα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μετέβη στο νησί της Ρόδου για να επισκεφθεί τις περιοχές που πλήγηκαν από τις πυρκαγιές και να αξιολογήσει την πρόοδο στην καταγραφή και αντιμετώπιση των ζημιών. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο πρωθυπουργός έχει προγραμματιστεί να συναντηθεί με αντιπροσώπους των παραγωγικών φορέων, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας.

Συγκεκριμένα, η επίσκεψη του πρωθυπουργού προβλέπει μια συνάντηση στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, όπου θα συμμετάσχουν ο περιφερειάρχης του Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, ο δήμαρχος της Ρόδου, Αντώνης Καμπουράκης, και ο πρόεδρος του επιμελητηρίου, Γιάννης Πάππου. Επίσης, στην σύσκεψη θα συμμετέχουν πολλοί πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων που επλήγησαν από τις πυρκαγιές, καθώς και εκπρόσωποι της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ρόδου και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Κύριο θέμα της συζήτησης είναι οι ενέργειες που απαιτούνται για την αποκατάσταση των περιοχών της Ρόδου που υπέστησαν ζημιές από τις πυρκαγιές. Στη συνέχεια, ο κ. Μητσοτάκης έχει προγραμματιστεί να παραστεί σε μια εκδήλωση παρουσίασης του συνδυασμού του περιφερειάρχη του Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου.

Exit mobile version