Σοκ στη Ρόδο: Νεαρή γυναίκα κατήγγειλε ότι τη βίασε ο πεθερός της

Σοκ στην Ρόδο: Νεαρή γυναίκα κατήγγειλε ότι τη βίασε ο πεθερός της

Η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών της Ρόδου διενεργεί ενδελεχή έρευνα για την σοκαριστική καταγγελία μιας νεαρής γυναίκας, η οποία ισχυρίζεται ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον πεθερό της.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε, η 33χρονη γυναίκα ανέφερε στο Αστυνομικό Τμήμα Αρχαγγέλου ότι από τη στιγμή του γάμου της με τον γιο του, ο πατέρας του την παρενόχλησε και την ανάγκασε σε ερωτικές πράξεις μαζί του, χρησιμοποιώντας βία και απειλές. Η γυναίκα ανέφερε ότι φοβήθηκε να αντισταθεί, καθώς ο πεθερός απείλησε ότι θα την καταγγείλει στην Πρόνοια, με αποτέλεσμα να χάσει την επαφή με τα παιδιά της.

Στην καταγγελία περιγράφονται πράξεις βιασμού που διαπράχθηκαν από τον πεθερό της, με τον πρώτο βιασμό να έχει συμβεί το 2017. Ο 30χρονος σύζυγός της κατέθεσε κατά του πατέρα του, δηλώνοντας αρχικά ότι δυσκολεύτηκε να πιστέψει τις κατηγορίες αυτές, αλλά αναγκάστηκε να αναθεωρήσει μετά από ανάρτηση από τον πατέρα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στην οποία φαινόταν να παρενοχλεί τη γυναίκα του.

Η καταγγελία της 33χρονης δεν είναι η πρώτη, καθώς είχε προηγουμένως καταθέσει ότι από τον Σεπτέμβριο του 2013 είχε υποστεί παρενόχληση από τον πεθερό της. Τον Αύγουστο του 2022, περιγράφοντας επεισόδια από τον πεθερό της, κατέθεσε επίσης περί βιασμού και απειλών.

Η έρευνα συνεχίζεται με τις αρχές να εξετάζουν τα καταγεγραμμένα αποδεικτικά στοιχεία, καθώς και τη μαρτυρία του πατέρα του 30χρονου που αντιμετωπίζει τις κατηγορίες.

Exit mobile version