Απίστευτο: 37χρονος ασέλγησε σε 18χρονο μέσα σε μουσείο στην Αλόννησο

Απίστευτο: 37χρονος ασέλγησε σε 18χρονο μέσα σε μουσείο στην Αλόννησο

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η τοπική ιστοσελίδα “gegonota.news”, στις 30 Αυγούστου, ένας 37χρονος άνδρας από τη Θεσσαλονίκη και μια 53χρονη γυναίκα φίλη του, επισκέφθηκαν το νησί της Αλοννήσου και συγκεκριμένα ένα παραδοσιακό σπίτι-μουσείο όπου εργάζεται ένας 18χρονος. Ο νεαρός ανέλαβε τον ρόλο του ξεναγού, εκδίδοντας εισιτήρια και ξεναγώντας τους επισκέπτες. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, η 53χρονη παρέμεινε στο ισόγειο του μουσείου, ενώ ο 18χρονος ανέλαβε να ξεναγήσει τον 37χρονο στον πρώτο όροφο.

Εκεί, ο 37χρονος επισκέπτης, ο οποίος είναι δάσκαλος παραδοσιακών χορών, φέρεται να προέβη σε απρεπή συμπεριφορά προς τον 18χρονο ξεναγό. Ο νεαρός βρισκόταν σε κατάσταση φόβου και αμηχανίας, και ο 37χρονος τον προέτρεπε να χαλαρώσει και να απολαύσει την κατάσταση. Ο 18χρονος ανέφερε στην κατάθεσή του ότι από τον 37χρονο έγινε πεολειχία και ακολούθησε αυνανισμός.

Κατά τη διάρκεια του περιστατικού, η 53χρονη γυναίκα δεν ανέβηκε στον όροφο του μουσείου. Αφού ολοκληρώθηκε το συμβάν, ο 18χρονος κλείδωσε το μουσείο, αποχώρησε και συναντήθηκε με έναν συνομήλικό του, στον οποίο εξομολογήθηκε τα συμβάντα. Ο φίλος του τον συμβούλεψε να μιλήσει στον πατέρα του, και όντως ακολούθησε αυτή τη συμβουλή, με αποτέλεσμα να υποβληθεί μήνυση στην Αστυνομία.

Οι δύο τουρίστες εντοπίστηκαν σύντομα, με τον 37χρονο και την φίλη του να παραδίδονται στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, και στη συνέχεια στον Εισαγγελέα. Από τη μεριά του, ο Εισαγγελέας άσκησε κατηγορίες κατά του 37χρονου για κατάχρηση ατόμου ανίκανου να αντισταθεί και απλή συνέργεια στην περίπτωση της 53χρονης.

Την Παρασκευή (01/09) το πρωί οδηγήθηκαν στον ανακριτή και ζητήθηκε προθεσμία για να απολογηθούν τη Δευτέρα (04/09). Κατάθεση στην Αστυνομία και στον ανακριτή έχει δώσει και ο 18χρονος, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν παρουσίασε κανένα κενό στις δύο καταθέσεις που έδωσε.

Exit mobile version