Ελλάδα – Μαυροβούνιο: Ο τελευταίος αγώνας της Εθνικής στο Μουντομπάσκετ 2Ο23 – Η ώρα και το κανάλι του αγώνα

Ελλάδα – Μαυροβούνιο: Ο τελευταίος αγώνας της Εθνικής στο Μουντομπάσκετ 2Ο23 - Η ώρα και το κανάλι του αγώνα

Μετά τη σκληρή ήττα από τη Λιθουανία με σκορ 92-67, η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει σήμερα (03/09) το τελευταίο της παιχνίδι στο Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ 2023, αντιμετωπίζοντας το Μαυροβούνιο. Και οι δύο ομάδες έχουν ήδη αποκλειστεί από τη συνέχεια της διοργάνωσης, η οποία γίνεται στις Φιλιππίνες, την Ινδονησία και την Ιαπωνία.

Παρά την αποτυχία στο Παγκόσμιο Κύπελλο, η Εθνική Ελλάδας έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Προολυμπιακό Τουρνουά. Μέσω αυτού του τουρνουά, θα διεκδικήσει μια θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, που θα λάβουν χώρα το επόμενο καλοκαίρι. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ελληνική ομάδα δεν έχει λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες από το 2008, όταν είχε συμμετάσχει στη διοργάνωση που διεξήχθη στο Πεκίνο.

Ο αγώνας της Εθνικής Ελλάδας εναντίον του Μαυροβουνίου θα ξεκινήσει στις 11:40 ώρα Ελλάδας στη Mall of Asia Arena, η οποία βρίσκεται στη Μανίλα, την πρωτεύουσα των Φιλιππίνων. Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ1, το ERTFLIX και τη συχνότητα της NOVA SPORTS START.

Exit mobile version