Ο Γ. Σγουρός διέγραψε τον υποψήφιο Μιχάλη Μπέλλα για την ομοφοβική επίθεσή του κατά του Κασσελάκη

Ο Γ. Σγουρός διέγραψε τον υποψήφιο Μιχάλη Μπέλλα για την ομοφοβική επίθεσή του κατά του Κασσελάκη

Την διαγραφή του υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου Μιχάλη Μπέλλα ανακοίνωσε προχθές, μέσω ανάρτησης στο Facebook, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από τα ομοφοβικά σχόλια που είχε κάνει προχθές εναντίον του Στέφανου Κασσελάκη.

Ο Γιάννης Σγουρός, επισήμανε ότι ο Μιχάλης Μπέλλας, με τις απαράδεκτες και προκλητικές δημόσιες δηλώσεις του, αποκλείεται από την παράταξή του και προβαίνει στη διαγραφή του.

Στην ίδια ανάρτηση, ο κ. Σγουρός αναφέρει ότι οι εκφράσεις ομοφοβίας και η χυδαιότητα δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές αλλά πρέπει να καταδικάζονται κατηγορηματικά. Συμπληρώνοντας το μήνυμα, η ανακοίνωση της παράταξης “Αττική Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση” επισημαίνει την ιστορία της εντός των τελευταίων 20 ετών, την δράση της με αρχές και αξίες, και τη συνεχή υπεράσπιση των δικαιωμάτων των πολιτών. Το μήνυμα κλείνει με τον ισχυρισμό ότι η παράταξη δεν δέχεται παρατηρήσεις από κανέναν.

Ο Μιχάλης Μπέλλας είχε προκαλέσει αντιδράσεις με τα σχόλιά του, όπως “Ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει στο εξής να λέγεται: ΣΦΥΡΙΖΑ (όπως λέμε θα σου τον σφυρίξω…)” και “είναι πλέον ξεκάθαρο, ότι με τον Κασσελάκη πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, πηγαίνουμε ΠΙΣΩ…..”.

Exit mobile version