ΠΑΟΚ: Αντίδραση για τη μη κλήση του Κωνσταντέλια στην Εθνική ποδοσφαίρου

ΠΑΟΚ: Αντίδραση για τη μη κλήση του Κωνσταντέλια στην Εθνική ποδοσφαίρου

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας δεν συμπεριλήφθηκε στις επιλογές του Γκουστάβο Πογιέτ για τα προσεχή παιχνίδια της Εθνικής ποδοσφαίρου στα προκριματικά του Euro 2024, προκαλώντας αρνητική έκπληξη και απορίες στους ανθρώπουςτου ΠΑΟΚ.

Από τον ΠΑΟΚ εκφράζουν την ανησυχία τους για την απουσία του Γιάννη Κωνσταντέλια από την αποστολή της Εθνικής, θεωρώντας ότι αυτή η απόφαση δεν συμβαδίζει με την ποδοσφαιρική λογική. Εκφράζουν επίσης τη δυσαρέσκειά τους προς τον Γκουστάβο Πογιέτ, καθώς και προς τους Κώστα Κωνσταντινίδη και Τάκη Φύσσα.

«Ο αποκλεισμός του Γιάννη Κωνσταντέλια από τις επιλογές που ανακοίνωσε ο Γκουστάβο Πογιέτ, είναι δύσκολο να αντιληφθεί κανείς βάσει ποδοσφαιρικής λογικής.

Εξίσου δύσκολο να κατανοήσει κανείς την αδιαφορία των Κ. Κωνσταντινίδη και Τ. Φύσσα, που δεν ανέλαβαν δράση για να αντιμετωπίσουν την κατάσταση. Και οι δύο αυτοί προσωπικότητες, ως διοικητικό δίδυμο της Εθνικής και πρώην διεθνείς ποδοσφαιριστές, θα έπρεπε να είχαν αναλάβει ενεργό ρόλο.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έχει κατακτήσει δικαιολογημένα μια εξέχουσα θέση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η οικογένεια του ΠΑΟΚ, που πάντα υποστήριζε την εθνική ομάδα, της εύχεται καλή επιτυχία, αν και φαίνεται ότι οι παλιές πρακτικές επιστρέφουν, παρά την εντύπωση που είχαμε ότι είχαν τελειώσει», καταλήγει το ανακοινωθέν του ΠΑΟΚ.

Exit mobile version