ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός 0-1: «Τρίποντο» με Παλάσιος

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός 0-1: «Τρίποντο» με Παλάσιος

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε τέσσερις αθλητές να αποχωρούν από το γήπεδο λόγω τραυματισμών, αλλά ο Σέρβος προπονητής ανακάτεψε την τράπουλα και η κατάσταση ανατράπηκε. Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 1-0 εναντίον των ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο «Ζωσιμάδες», μετά από μια εξαιρετική συνεργασία μεταξύ των ποδοσφαιριστών Μαντσίνι και Παλάσιος.

Ο Παναθηναϊκός έχει δύο συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα της Stoiximan Super League, ωστόσο αντιμετωπίζει τέσσερα προβλήματα λόγω τραυματισμών. Οι Βέρμπιτς, Αϊτόρ, Βαγιαννίδης και Τζούρισιτς αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν από το γήπεδο με προβλήματα τραυματισμού, με τον πρώτο από αυτούς να μην καταφέρνει ούτε καν να αγωνιστεί.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα φιλοξένησε τον Παναθηναϊκό για την τρίτη αγωνιστική της Stoiximan Super League στο γήπεδο «Ζωσιμάδες». Οι δυσκολίες για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ξεκίνησαν από νωρίς, καθώς πολλοί παίκτες αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμών. Πριν από την έναρξη του αγώνα, ο Βέρμπιτς είχε θέση στο αρχικό σχήμα, αλλά λόγω ενοχλήσεων αναγκάστηκε να αφήσει τη θέση του στον Αϊτόρ.

Ο Παναθηναϊκός εισήλθε στο γήπεδο με την πρόθεση να δημιουργήσει ευκαιρίες, αλλά η πρώτη σημαντική ευκαιρία ανήκε στους γηπεδούχους. Στο 11ο λεπτό, ο Τσαούσης εκτέλεσε ένα ωραίο σουτ από απόσταση, με τον Μπρινιόλι να κάνει μια εξαιρετική απόκρουση. Μετά από δύο λεπτά, ο Παμλίδης έστειλε την μπάλα ψηλά και άουτ.

Στο 37ο λεπτό, ο Γιοβάνοβιτς πραγματοποίησε δύο επιπλέον αλλαγές λόγω τραυματισμών, με τους Βαγιαννίδη και Αϊτόρ να αποχωρούν και τους Κώτσιρα και Μπερνάρ να τους αντικαθιστούν. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ να παραμένει στο 0-0.

Τα προβλήματα τραυματισμών για τον Παναθηναϊκό συνεχίστηκαν και στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 54ο λεπτό, ο Τζούρισιτς αντιμετώπισε τραυματισμό και αντικαταστάθηκε από τον Μαντσίνι. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Μπρινιόλι πραγματοποίησε μια εξαιρετική απόκρουση σε σουτ του Σόρια, διατηρώντας την ανέπαφη την εστία του Παναθηναϊκού. Στο 61ο λεπτό, ο Μλαντένοβιτς σέντραρε και ο Ιωαννίδης έκανε μια κεφαλιά που βγήκε άουτ.

Στο 74ο λεπτό, ο Μαντσίνι προσέφερε μια εξαιρετική σέντρα και ο Παλάσιος σκόραρε με ένα εντυπωσιακό απευθείας σουτ, δίνοντας το προβάδισμα στον Παναθηναϊκό με 1-0. Οι προσπάθειες της ομάδας να διπλασιάσει το σκορ δεν είχαν αποτέλεσμα, και έτσι ο Παναθηναϊκός αποχώρησε με μια νίκη 1-0 από το γήπεδο των ΠΑΣ Γιάννινα. Με αυτή τη νίκη, ο Παναθηναϊκός έχει 6 βαθμούς και βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας της Stoiximan Super League, με ένα παιχνίδι λιγότερο από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Οι ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκονται στην 5η θέση με 4 βαθμούς.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Κλέιμαν, Σόρια, Εραμούσπε, Παντελάκης, Τσαούσης, Καραχάλιος, Τζίνο, Ριένστρα (76′ Γκάρο), Παμλίδης (89′ Μπάλαν), Τζίμας (63′ Ροσέρο), Κόντε.

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Μλαντένοβιτς, Βαγιαννίδης (38′ λ.τρ. Κώτσιρας), Σένκεφελντ, Πάλμερ (73′ Βιλένα), Αράο, Τσέριν, Τζούρισιτς (54′ λ.τρ. Μαντσίνι), Παλάσιος, Αϊτόρ (38’λ.τρ. Μπερνάρ) και Ιωαννίδης (73′ Σπόραρ).

Exit mobile version