Κυριάκος Μητσοτάκης: Την Παρασκευή στον Έβρο

Κυριάκος Μητσοτάκης: Την Παρασκευή στον Έβρο

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί την περιοχή του Έβρου την ερχόμενη Παρασκευή, στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, όπως δήλωσε χθες ο Παύλος Μαρινάκης.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου, ο Πρωθυπουργός θα επισκεφθεί την περιοχή του Έβρου προκειμένου να πραγματοποιήσει μια πλήρη αποτίμηση και καταγραφή των περιοχών που πλήττονται από τις πυρκαγιές. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι ο στόχος είναι η άμεση υλοποίηση των μέτρων που έχουν ανακοινωθεί για την αποκατάσταση των πληγέντων και του φυσικού περιβάλλοντος.

Στο πλαίσιο του προγράμματος του πρωθυπουργού για τις προσεχείς ημέρες, αναφέρθηκε ότι αύριο Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου, ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Επιπλέον, το απόγευμα της ίδιας ημέρας, θα μεταβεί στην Θεσσαλονίκη ενόψει των εγκαινίων της 87ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης και θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με φορείς της περιοχής. Το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιήσει την εναρκτήρια ομιλία του στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, ενώ την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου θα παραχωρήσει την καθιερωμένη Συνέντευξη Τύπου.

Exit mobile version