Πάτρα: Δύο ανήλικοι στο νοσοκομείο μετά από άγριο ξυλοδαρμό σε πανηγύρι

Πάτρα: Δύο ανήλικοι στο νοσοκομείο μετά από άγριο ξυλοδαρμό σε πανηγύρι

Δύο ανήλικα αδέρφια έπεσαν θύματα βίαιης επίθεσης κατά τη διάρκεια ενός πανηγυριού στην περιοχή Αμπελόκηποι της Πάτρας, σύμφωνα με πληροφορίες που ανακοινώθηκαν από το flamis.gr. Η έναρξη της διαμάχης προήλθε όταν δύο άτομα προσπάθησαν ειρηνικά να επέμβουν σε έναν διαπληκτισμό μεταξύ νεαρών ηλικίας 16 έως 19 ετών. Η κουβέντα εξελίχθηκε σε βίαια επίθεση από την παρέα των νεαρών, οι οποίοι χτύπησαν με μανία τα αδέλφια με γροθιές και κλωτσιές. Μεταξύ των επιτιθέμενων φέρεται να είναι ένας είναι πυγμάχος σε γνωστό σύλλογο της πόλης.

Τα δίδυμα αδέρφια βρέθηκαν αιμόφυρτα στο έδαφος και κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να τους παράσχει πρώτες βοήθειες. Οι γονείς των ανήλικων παιδιών ενημερώθηκαν για το συμβάν και κατέθεσαν μηνύσεις κατά συγκεκριμένων ατόμων.

Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στην έρευνα του συμβάντος, και παρά την προσπάθεια εντοπισμού των δραστών, ουδείς συνελήφθη.

Η Αστυνομία ενημερώθηκε αμέσως για το συμβάν, καθώς το πανηγύρι αποτελεί παράδοση και εξακολουθεί να διεξάγεται με επιτυχία κάθε χρόνο, απαιτώντας τη διατήρηση της ασφάλειας και την αποφυγή τέτοιων απομονωμένων περιστατικών. Δυστυχώς, η παραβατικότητα των ανηλίκων στην περιοχή είναι υψηλή, με επιθέσεις και συμπλοκές που συχνά προκαλούνται από σχηματιζόμενες παρέες που μερικές φορές εξελίσσονται σε συμμορίες.

Exit mobile version