Τρομακτικό τροχαίο στη Λαμία – Νταλίκα «διέλυσε» δύο αυτοκίνητα, μία γυναίκα νεκρή

Τρομακτικό τροχαίο στη Λαμία - Νταλίκα «διέλυσε» δύο αυτοκίνητα, μία γυναίκα νεκρή

Θανατηφόρο αυτοκινητικό δυστύχημα σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο Λαμίας – Δομοκού, με μια νεαρή γυναίκα που έχασε τη ζωή της και μια ακόμη που τραυματίστηκε σοβαρά.

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε λίγο πριν από τις 4:00 το απόγευμα στο ύψος του 22ου χιλιομέτρου του αυτοκινητόδρομου Λαμίας – Δομοκού, κοντά στη διασταύρωση με τον δρόμο προς Παλαμά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδόθηκαν από το ρεπορτάζ του LamiaReport, ο οδηγός της νταλίκας, ο οποίος κατευθυνόταν προς τη Δομοκό, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και εξετράπη προς το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, πέφτοντας πάνω σε δύο αυτοκίνητα που ερχόντουσαν από την αντίθετη κατεύθυνση.

Δυστυχώς, οι αναφορές επιβεβαιώνουν τον θάνατο της νεαρής οδηγού ενός από τα αυτοκίνητα, ενώ η οδηγός του δεύτερου οχήματος υπέστη σοβαρούς τραυματισμούς.

Οι δυνάμεις της 7ης Ειδικής Μονάδας Ανάκτησης Κατά Κινδύνου (ΕΜΑΚ) και πυροσβεστικοί σταθμοί έσπευσαν στο σημείο του δυστυχήματος, προκειμένου να απεγκλωβίσουν και να διασώσουν τις δύο γυναίκες, ενώ επίσης αναφέρεται τραυματισμός και του οδηγού της νταλίκας.

Exit mobile version