Άγριος καβγάς στη Θεσσαλονίκη: Πεθερά και νύφη πιάστηκαν στα χέρια

Άγριος καβγάς στη Θεσσαλονίκη: Πεθερά και νύφη πιάστηκαν στα χέρια

Τη Δευτέρα το μεσημέρι, δύο μέλη της ίδιας οικογένειας κατέληξαν στο εδώλιο του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης. Πιο συγκεκριμένα, μια 66χρονη πεθερά κατηγορείται για επίθεση κατά της νύφης της, ενώ ο γιος της, 45 ετών, αντιμετωπίζει κατηγορίες για απειλή κατά της συζύγου του.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, τα γεγονότα εκτυλίχθηκαν το πρωί του Σαββάτου (2/9) στο σπίτι τους, που βρίσκεται στην περιοχή της Νέας Μεσημβριάς. Η 66χρονη πεθερά είχε έρθει στο σπίτι για να βοηθήσει στις εργασίες, καθώς η νύφη αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Το περιστατικό εξελίχθηκε όταν η 37χρονη μάλωσε με την 13χρονη κόρη της και η ανήλικη επικοινώνησε με τον πατέρα της για να διαμαρτυρηθεί.

Ο 45χρονος που εκείνη τη στιγμή βρισκόταν στην εργασία του, προκάλεσε αναστάτωση λέγοντας στην σύζυγό του να φύγει από το σπίτι, απειλώντας ότι θα την “θάψει ζωντανή”. Στη συνέχεια, η πεθερά και η νύφη πιάστηκαν στα χέρια, με την πεθερά να προκαλεί εκδορές στη νύφη με τα νύχια της στο πρόσωπο και τα χέρια. Η νεαρή γυναίκα, από την πλευρά της, φέρεται να την τράβηξε από τα μαλλιά.

Η αστυνομία ενημερώθηκε για το περιστατικό και οι εμπλεκόμενοι οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα. Κατά τη διάρκεια της δίκης, η 37χρονη δήλωσε ότι πρόκειται για ένα μεμονωμένο περιστατικό και δεν επιθυμεί τη δίωξη του συζύγου και της πεθεράς της. Ανέφερε ότι πιάστηκαν στα χέρια με την πεθερά της και διεκδίκησε την ευθύνη για το επεισόδιο.

Η πεθερά, από την πλευρά της, αρνήθηκε τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής βίας, εκφράζοντας την εκτίμησή της για τη νύφη της. Ο δικαστής απελευθέρωσε τον 45χρονο σύζυγο από την κατηγορία της απειλής, επειδή η νύφη δεν δήλωσε ότι ένιωσε απειλή για τη ζωή της. Το δικαστήριο έκρινε αθώο τον 45χρονο και τελικά έκλεισε την διαδικασία με ένα μήνυμα προς την οικογένεια: “Να προσέχετε. Η κόρη σας δε φταίει σε τίποτα”, σημείωσε ο πρόεδρος του δικαστηρίου, βλέποντας ότι στο ακροατήριο βρισκόταν και η ανήλικη κόρη του ζευγαριού.

Exit mobile version