Βόλος: Εγκλωβίστηκαν μαθητές από τα Τρίκαλα- 55 άτομα έμειναν κλεισμένα χωρίς ρεύμα σε ξενοδοχείο

Βόλος: Εγκλωβίστηκαν μαθητές από τα Τρίκαλα- 55 άτομα έμειναν κλεισμένα χωρίς ρεύμα σε ξενοδοχείο

Η κακοκαιρία “Daniel” προκαλεί εκτεταμένα προβλήματα από τις πρωινές ώρες, με έμφαση στη Θεσσαλία και τις Σποράδες. Ένα άτομο έχει ήδη χάσει τη ζωή του στη Μαγνησία, ενώ ένα ακόμα άτομο παραμένει αγνοούμενο.

Στην περιοχή των Τρικάλων, νεαροί μαθητές έχουν βρεθεί εγκλωβισμένοι στον Βόλο λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν λόγω της κακοκαιρίας “Daniel”. Σύμφωνα με αναφορές του trikalanews.gr, πολλοί μαθητές είχαν ταξιδέψει για να προσέλθουν σε εξετάσεις Γερμανικών, ωστόσο, βρέθηκαν παγιδευμένοι στην πόλη. Οι γονείς τους ενημερώθηκαν τελικά πως οι εξετάσεις δεν θα πραγματοποιηθούν, με αποτέλεσμα να παραμένουν στα αυτοκίνητά τους αδυνατώντας να μετακινηθούν, λόγω των απαγορεύσεων κυκλοφορίας.

Η δημοσιογράφος Ειρήνη Νικολοπούλου, μέσω του καναλιού ANT1, έκανε έκκληση για τη μεταφορά των εγκλωβισμένων ατόμων σε ασφαλές μέρος, καθώς η κακοκαιρία “Daniel” συνεχίζει να πλήττει την περιοχή. Η ίδια βρίσκεται μαζί με άλλους 55 ανθρώπους σε ξενοδοχείο της περιοχής, όπου η θάλασσα έχει υπερχειλίσει αλλά τα αυτοκίνητα εξακολουθούν να κινούνται παρά τις απαγορεύσεις κυκλοφορίας. Επίσης, η ίδια δημοσιογράφος, έκανε λόγο για πληροφορίες που μιλούν και για δεύτερο νεκρό.

Τέλος, ανέφερε πως περίπου 55 άτομα βρίσκονται παγιδευμένα σε ξενοδοχείο χωρίς ηλεκτροδότηση. Ανέβηκαν στον 4ο όροφο του κτιρίου για λόγους ασφαλείας, με την πυροσβεστική υπηρεσία να έχει ήδη κληθεί να βοηθήσει στον απεγκλωβισμό τους. Τα νερά έχουν πλημμυρίσει τον χώρο της ρεσεψιόν, ενώ οι κάτοικοι προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την κατάσταση χρησιμοποιώντας σκούπες. Οι έντονοι κεραυνοί συνεχίζονται, ενώ η έντονη βροχή φτάνει ακόμα και σε μεγάλα υψόμετρα, σύμφωνα με τη δημοσιογράφο.

Exit mobile version